Terazi Burcu Günlük Yorum — 4 Haziran 2010 Cuma
Sevgili Teraziler bugün aşk hayatınızla ilgili konularda sıradışı düşünebilir ve problemleri gözardı ederek kendinizi rahatlatmak isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişinin veya yaşadığınız aşkın gerçek niteliğinden ziyade, sizin o aşka yüklediğiniz anlam bugün çok daha önemlidir. Başkaları ne derse desin veya ne düşünürse düşünsün, eğer mutlu ve keyifliyseniz, kendinizi iki misli daha huzurlu hissetmeniz mümkündür. Eğer sorunlu bir aşk yaşıyorsanız ilerisi adına düşündüğünüzde yüreğiniz burkulur ama şu var ki, eğer sevdiğiniz kişi sizin için değerliyse varsın gelecek olmasın yeter ki hayatımda biri olsun diyebilirsiniz.
Hayata bir tül perdesinin ardından bakmak anlamına gelen bugünkü enerjiniz, karşınıza çıkabilecek bir kişinin sizi peşinden kolayca sürüklemesi veya sizin bir başka insanı kendinize doğru çekmeniz anlamına gelebilir. Tabii ki bütün bunlar son derece hoş ve anlamlı. Fakat ne olursa olsun ben temkinli olmanızı, aldanmamak için bugün olumlu- olumsuz düşüncelerinizi veya gördüklerinizi belli bir gerçeklik çerçevesi içinde ele almanızı tavsiye ediyorum.
Not: Bugün Mars ve Neptün gezegenleri gökyüzünde 180 derecelik açı oluşturacak. Lütfen yukarıdaki konularda ve genel olarak ani kararlar vermeyiniz. Hayal kırıklığı yaşamamak için bilinçli hareket etmemiz gerekiyor.
Gerçekler ışığı altında yol almanız dileğimle,
Terazi burcu ünlüleri · Yükselen Terazi · Terazi burcu doğum tarihleri