Koç Burcu Günlük Yorum — 7 Mayıs 2012 Pazartesi
Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 04:39 itibariyle Yay burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında başlıyor. Bilinmeyi keşfetmek, özgür bir ruhla ilerlemek, kimseye hesap vermeden günü geçirmek arzumuz gayet yoğun. Çevrenizdeki insanlara, yaşadığınız ortama, dünyada olup bitenlere karşı gayet meraklıyız. Kimi zaman çok bilmiş gibi davranabiliriz bazen de empatide bulunmayı tercih edebiliriz. Özellikle saat 09:18 Ay-Neptün görünümü, üst boyutlarda düşünmenin, bedensel-ruhsal kaygılardan uzak durmanın işaretidir. Kişi böyle bir etki altında hayatın gizli ve bilinmeyen yönlerini araştırır. Kendisinin ve başkalarının iç dünyalarını sezgileriyle algılamaya çalışır.
Saat 14:33 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, genel olarak seyahat-bilgilenme-adaptasyon yeteneğinizin yükselişi anlamına geldiği gibi, sizin inançlı bir şekilde geleceğinizi belirleme arzunuzun da göstergesidir. Kişinin böyle bir etki altında, bilgilenmeye oldukça açık ve cesaretli bir şekilde ilerlemesi gerekir. Artık sığ sularda yüzmenin size bir faydası olmadığını bilirsiniz.
Saat 15:19 Ay-Mars görünümü, ayıkla pirincin taşını atasözümüze benzer halleri işaret eder. Kişi bir yandan hevesle hayata sarılmaktan yanadır. Diğer taraftan endişelenmeye müsaittir. Ancak bu ruh hali uzun sürmez. Saat 15:33 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sizi peşinden koşturan, merak uyandıran ilginç her şeyin dikkatinizi çekmesini sağlar. Farklılık arayışı ön plandadır. Ciddi işlerle uğraşırken bile değişim rüzgarına kapılmamak mümkün değildir. Hem hızlı olmak hem de çevrenizle birebir irtibatta bulunarak ferahlamak istersiniz.
Saat 19:14 Ay-Chiron görünümü herhangi bir yeniliğin, hayatınızda meydana gelebilecek bir değişimin sizi olumsuz şekilde etkilemesinden çekindiğinizin göstergesi. Sizi yeniliklere açıksınız. Ancak bir yandan da, -Ya umduğum gibi gelişmezse, bilmediğim bir durum beni rahatsız ederse diye düşünebilirsiniz. Oysaki yapılması gereken, olumsuz düşünmek yerine, inancınızı yüksek tutmaktır.
Mumun cevri ,,, ateştendir,,,kurtulamaz YANMAKTAN
İnsanın zulmü,,,KENDİNEDİR,,,ders almaz,,,,bir türlü hatasından
*iremSU*
Yeni haftanın size güç aşılaması, arzu ettiğiniz yenilikleri kavuşmanızda ışık olması dileğimle,
Para Durumu: Maddi konularla ilgili çalışmalarınızda bir artış olabileceği gibi,bugün harcamalarınızda bir artış olabilir.
İş Yaşamı: İşinizde başarılısınız. Fakat gözünüz daha da yükseklerde. Bu konuda bazı kimselerle görüşme yapabilir yada kariyerinizle ilgili çalışmalarda bulunabilirsiniz. Güzel gelişmelerle sevineceksiniz.
Aşk Yaşamı: Bugün aşk yaşamınızla ilgili durgunluk gözleniyor. Yaptığınız planları gerçekleştiremeyecek ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Sevgilinizin gönlünü almak için başka taktikler geliştirmelisiniz.
Dikkat Edilmesi Gerekenler: Dikkatinizi bir noktaya yönlendirmekte zorluklar yaşayacaksınız. Herhangi bir girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.
Koç burcu ünlüleri · Yükselen Koç · Koç burcu doğum tarihleri