Koç Burcu Günlük Yorumu (27 Haziran 2007)
(Koç Burcu 27 Haziran 2007 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan koç burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiBugün, öğleden sonradan itibaren, sizin adınıza oldukça etkili ve olumlu enerjiler söz konusu.Ay Yay burcunda ilerlerken, siz Koçlar için, hareketli iki gün başlayacak. Tam istediğiniz gibi, maceraya dönük, serüven meylinizi güçlendirici, pozitif düşünceler içinde olmanızda etken bir süreç olacaktır. Artık gönlünüzden geldiği gibi, eğlenebilir, kendinizi özgür hissedebilir ve dilediğinizce keyif sürebilirsiniz. Çocuksu yaramazlıklarınız ve o dayanılmaz çekiciliğinizle neyi istiyorsanız onu yapabilecek moral gücüne sahipsiniz. Tabii sizi durdurmak veya engellemek söz konusu olmadığından sadece bir uyarı niteliğinde, Merkürün geri hareketini tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Gün içindeki coşkulu enerjinizi, her türlü aksilik olabileceğini düşünerek dengeli kullanmaya çalışınız.
Sevgili Koçlar, cesaretinizi göstermek adına lütfen olur olmaz şeyler yapmaktan kendinizi uzak tutmaya çalışınız. Yapınız gereği hiç kimsenin ulaşamayacağı veya başarmasının mümkün olmadığı herşeye karşı özel bir zaafınız olduğundan, risk almaktan hiçbir zaman korkmazsınız. Bu durum, hele böyle bir enerji altında oldukça artacağından sorun yaratabilir. Diğer yandan bugünkü etkiler altında yolculuklar için gayet olumludur. Uzun bir seyahat için plan yapabilir veya bizzat tatile bugünden çıkabilirsiniz.
Sabah GazetesiDostça paylaşımlarınız öylesine yoğun ki, bazen karşınızdaki kişiye Aşk mı? Arkadaşlık mı? ikilemi yaşatıyor. Sosyal faaliyetlerinizin artması sizin için önemli gelişmelere neden olacak. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Başarı grafiğinizle ilgili, tablonun yükselmesi söz konusu.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Koç Burcu Günlük Yorumu (27 Haziran 2007) |