Koç Burcu Günlük Yorumu (15 Ocak 2007)
(Koç Burcu 15 Ocak 2007 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan koç burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiBugün, yolculuklar, başka yere taşınma ve macera konularında olumlu enerjilere sahipsiniz. Rüyalarınızıgerçekleştirme gücünüz yüksek ve siz hedefinize kararlı olduğunuz sürece varabilirsiniz. Hayatınızın akışından memnun olmadığınız herhangi bir konuda atılım yapabilir, ufkunuzu genişletebilirsiniz. Bu tamamıyle sizin isteğinizin gücüne bağlı olacaktır. Kendinizi geliştirmek için yabancı dil ve kültürlere merakınız artabilir ve bu yönde eğitim almak için ilk adımı atabilirsiniz. Öğrendiklerinizi etrafınızdaki insanlara da öğretebilir ve onların da ilerlemesini sağlayabilirsiniz.
Bugün, her zamankinden daha enerjik ve yaşama pozitifbakmanızı sağlayacak enerjilerle dolusunuz. Ay/yay burcu süreci siz koçlar için, en olumlu durumdur. Ve siz bu durumuyükselmeniz için itici güç anlamında kullanabilirsiniz. Yabancı insanlarla ticaret, iletişim ve yerleşim anlamında görüşmeler yapabilir ve yakın temaslarda bulunabilirsiniz. Uzun yolculuklar için karar verebilir ve en yakın zamanda gerçekleştirmek için ilgili kişilerle temasa geçebilirsiniz. Güvenliğinizi dinsel veya felsefe alanlarında arayabilir ve bugüne kadar keşfedilmemiş alanları araştırarak yeni bir bakış açısı yakalayabilirsiniz.Sabah GazetesiBugün, başkalarının yaşamını merak edebilir, birlikte olduğunuz ortamlarda onları tenkit edebilirsiniz. Birlikte olacağınız kişileri iyi seçmeli ve güvenebileceğiniz insanlarla çalışmalısınız. Düşüncelerinizi keskin bir şekilde dile getirdiğiniz için, bazen yakınlarınızda aranızda tartışma çıkıyor. Bugün temkinli hareket etmelisiniz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Koç Burcu Günlük Yorumu (15 Ocak 2007) |