Koç Burcu
Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
21 Mart
20 Nisan
Boğa Burcu
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
21 Nisan
21 Mayıs
İkizler Burcu
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Mayıs
22 Haziran
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Haziran
22 Temmuz
Aslan Burcu
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Temmuz
22 Ağustos
Başak Burcu
Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Ağustos
22 Eylül
Terazi Burcu
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Eylül
22 Ekim
Akrep Burcu
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Ekim
21 Kasım
Yay Burcu
Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Kasım
21 Aralık
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Aralık
21 Ocak
Kova Burcu
Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Ocak
19 Şubat
Balık Burcu
Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
20 Şubat
20 Mart

Başak Burcu Günlük Yorumu (31 Temmuz 2009)

Başak Burcu 31 Temmuz 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan başak burcu günlük falını okuyabilirsiniz.

Mynet Astroloji

Sevgili Başaklar sabah saatlerindeki stres nedeniyle, çevrenizdeki kişilerle anlaşmanız, ortak bir nokta bulmanız zor olabilir. Üzerinizdeki baskı öğle saatlerinde biraz daha fazlalaşabilir.Öncelikle bugün ister özel isterse diğer kişilerle olan ilişkinizde elinizden geldiğince sakin bir şekilde anlaşmaya çalışmak, bir konuyu iki kere izah etmek zorunda kalabilirsiniz. İş temposu öylesine yoğundur ki onca çaba,yapılan iş sanki boşa gidiyor gibidir. Doğal olarak özgürlük ihtiyacınızfazlasıyla öne çıkabilir. Yani içinizden geldiği gibi hareket etmek, yeri geldiğinde kimseyle konuşmamak veya olanağınız varsa bulunduğunuz ortamdan bir müddet uzaklaşmak size iyi gelebilir.

Gündelik temponuzda öncelikle iş görüşmeleri, toplantılar baş plandadır. Önümüzdeki hafta yapılacaklar veya gün içindeki işlerin tekrar gözden geçirilmesi adına görüşmelerde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra saatlerinde ise yorgunluğunuz iyice belli olmaya başlar. Kendinizi sınırlanmış gibi hissetmeniz mümkündür.Yani hep aynı rutin işler, hep aynı koşuşturma, işten eve,evden işe durumu bir de insanların kaprisleriyle uğraşma zorunluluğu derken günün tatsız geçmesine şaşırmamak gerekir. Yapılması gereken tabi kolay değil biliyorum ama elden geldiğince sakin olmaya çalışmaktır. Çünkü akşam saatlerindeki enerjiler biraz daha rahatlamanızı ve günün stresini üzerinizden atmanızı sağlayıcıdır.

Sakin bir gün dileğimle,

Sabah Gazetesi

Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla, çevrenize örnek oluyorsunuz. Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin. Partnerinizin sizden sağlam ve yapıcı bir davranış şekli beklerken, sizin de aynı duygular içinde olmanız, ilişkinizi olumlu bir döneme getiriyor.Sindirim sistemi bozuklukları gündeme gelecek.
BurçlarBaşak Burcu › Başak Burcu Günlük Yorumu (31 Temmuz 2009)