Başak Burcu Günlük Yorumu (27 Aralık 2009)
(Başak Burcu 27 Aralık 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan başak burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet Astroloji27 Aralık Pazar
Sevgili Başaklar Pazar gününe,Ay gezegeninin Boğa burcu seyriyle devam etmektesiniz. Parasal veyaaşk hayatınızla ilgili konularda bugün dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Günlük aktivitenizde maddi açıdan rahat ve özgür davranmak arzunuz fazlasıyla yükselebilir. Eğer kısıtlı bir bütçeniz varsa,sosyalleşmek açısından belli bir çerçeve içinde hareket etmeniz, sizi rahatsız edebilir. Bu durum yaklaşan yılbaşı hazırlıkları veya farklı bir sebeple yoğun şekilde hissedilebilir. Bulunduğunuz çevreye ayak uydurmak isteğiniz fazladır, fakat uyduğunuz takdirde bütçenizin kontrolünü sağlamak güçtür veya masraflarınız nedeniyle paraya olan ihtiyacınız yoğundur.Kimi Başaklar üzerindebugünün enerjisi daha farklı bir yansıma oluşturabilir.
Aşk hayatınızla alakalı konularda, sizin değer yargılarınızla veya sahiplenme güdünüzle, birlikte olduğunuz kişinin hayata bakışı arasındaki farklılık, kendinizi rahatsız hissetmeniz anlamına gelebilir. Sanki birileri tarafından sabrınız sınanıyor veya başka seçeneğiniz kalmıyor gibidir. Ya olayları iyimser tarafından ele alacaksınız veya inandığınız yolda yürüyerek size ters gelen durumlara isyan edeceksiniz. Bu ikisinin ortasında kalmak hakikaten sevimsiz bir durumdur. Ancak günlük enerji altında eğer kafamızı dinlemek veya en azından rahat bir zaman geçirmek istiyorsak sorunların çözümü için başka bir günü tercih etmekgayet faydalıdır.
Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,
Sabah Gazetesiİş konusunda rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve tavırlarınızı planlı bir şekilde sürdürmelisiniz. Bugün hırslı yönleriniz, size yeni bir yönlendirmegetirecek ve son durumunuzdan siz de memnun kalacaksınız. Fakat bulunduğunuz ortamlarda vicdan muhasebesi yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Başak Burcu Günlük Yorumu (27 Aralık 2009) |