Burçlar

.web.tr

Koç Burcu
Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
21 Mart
20 Nisan

Boğa Burcu
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
21 Nisan
21 Mayıs

İkizler Burcu
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Mayıs
22 Haziran

Yengeç Burcu
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Haziran
22 Temmuz

Aslan Burcu
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Temmuz
22 Ağustos

Başak Burcu
Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Ağustos
22 Eylül

Terazi Burcu
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Eylül
22 Ekim

Akrep Burcu
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Ekim
21 Kasım

Yay Burcu
Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Kasım
21 Aralık

Oğlak Burcu
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Aralık
21 Ocak

Kova Burcu
Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Ocak
19 Şubat

Balık Burcu
Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
20 Şubat
20 Mart

Başak Burcu Günlük Yorumu (10 Ağustos 2013)

(Başak Burcu 10 Ağustos 2013 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan başak burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)

Mynet Astroloji

Sevgili Başaklar, bayramın son günündeyiz. Saat 01:05-16:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Bu süre içinde, etrafımızdaki gelişmeleri fazlaca inceleriz. Gözümüze bir şey hoş gelmiyorsa bunu dile getiririz. Açık sözlü ve fazlasıyla dürüst olduğumuzu düşünsek de, birileri bizim için farklı gözlemde bulunabilir. Şartlarımızı yetersiz bulabiliriz. İşler yolunda yürümediğinde endişelenebiliriz. Boşluk süresince, çevrenizle olan irtibatınızda iletişime dikkat etmekte yarar var. Son söylenecek sözü baştan eleştirel bir şekilde dile getirmemiz lazım.  Mantıklı bir insan olarak bu konuda daha dikkatli olacağınızı düşünüyorum. Boşluk süresince bayramlaşmalar, kısa ziyaretler, eş dostla bir araya gelmek, sohbetler etmek anlamında uygundur.

 

Saat 16:08 Ay-Terazi burcu geçişi, genel anlamıyla ruhumuza hoş gelen ne varsa onunla ilgilenmemizi sağlar. Eğer canımız bir şey istiyorsa bunu yapmaktan zevk alırız. İlişkimizde sahiplenici davranırız. Karşımızdaki kişinin davranışlarını önemseriz. Kaba saba hareketler gördüğümüzde bunun hoş bir davranış olmadığını dile getiririz.

 

Saat 23:53 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, hiçbir konuda inatlaşmayalım. Özellikle parasal konularda dikkatli olalım. Eğer bayram sonu eve dönüyorsak, valizimiz öte berimizi iyice gözden geçirelim. Daha çabuk gidelim diye, bilmediğimiz yollara sapmayalım. Hesabımızı iyi yapalım. Uyumlu bir şekilde konuşmaya, bağlantılarda bulunmaya çalışalım.

 

 

Gününüz güzellikler içinde geçsin. Neşeli, keyifli bir bayram günü geçirmemiz dileğimle,

Sabah Gazetesi

Bilinçaltı düşüncelerinizin sizi farklı yönlere sürüklemesine izin verdiğiniz müddetçe bir takım karasızlıklar yaşamanız olağandır. Maddi konularda imkansız olabilecek durumları hedeflemeniz, yaşam yelpazenizin genişlemesine neden oluyor. Yapacağınız önemli adımlar kariyeriniz ile ilgiliilginç gelişmelere neden olacak.

Güneş Gazetesi

İlişkiniz yıpranmaya başladı. Yaşadığınız küçük sürtüşmeler ciddi tartışmalara dönüşebiliyor. Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Mesleğinizde ulaşmak istediğiniz hedeflere yönelik projelerinizde, çalışmalarınızda gözden kaçırdığınız ayrıntıları fark ederek gerekli değişiklikleri yapacaksınız.
Başak Burcu Günlük Yorumu (10 Ağustos 2013)

Günlük Falım Mailimde Servisi

Adınız ve Soy Adınız:

Email Adresiniz:

Burcunuzu Öğrenebilirsiniz

Aşk Uyumu

Hangi Burç?

20 Nisan hangi burç olur?
14 Aralık hangi burç olur?
26 Ağustos hangi burç olur?
25 Ekim hangi burç olur?
15 Nisan hangi burç olur?
9 Şubat hangi burç olur?
28 Aralık hangi burç olur?
2 Nisan hangi burç olur?

Şarkı Sözleri Sitesi için Link Rüya Tabirleri Sitesi için Link Bebek İsimleri Sitesi için Link

© 2010 - 2025 MAN | Burçlar.web.tr | İletişim | Hakkımızda | Kullanım Koşulları | Gizlilik Sözleşmesi | OS 0.005 sn |

DMCA.com Burçlar Twitter Burçlar RSS Besleme