Boğa Burcu Günlük Yorumu (18 Şubat 2007)
(Boğa Burcu 18 Şubat 2007 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan boğa burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiBugün,kendinizi duygusal olarak güvende hissetmek istersiniz. Bu durumda sahiplenme isteğiniz yüksekolacaktır. Bilinçaltınız ve geçmiş ve köklerinizle güçlü bağlarınız olacaktır. duygusal gelgitlerin görüleceği bugün, yuvanız sizin için güvenlik alanı oluşturacaktır. Aile, yurt ve eviniz konularında coşkun ifadelere sahip olacaksınız. Aile bağlarınız o kadar kuvvetlidir ki, onları rahat ettirmek ve mutlu görmek istersiniz. Uyumlu aile duygunuz size kendinizi gösterebilme fırsatı da sunar. Evli olanlar çocuklarının iyi bir yetişme ortamında büyümesi adına bir ev sahibi sahibi olmayı düşenebilirler.
Bugün, temel ihtiyacınız kendi duygularınızı yuvanızda bulunan herkese göstermek istersiniz. Bu ihtiyacınızın doyurulması sizin de bağımsızlığınız adına gereklidir. Sizi takdir etmelerini ve yuvanızdaki öneminizi belirlemeleri beklersiniz. Evinizde sevdiğinizi kişileri ağırlamak, davetler vermek ve ne kadar huzur dolu bir ortamda yaşadığınızı anlamaları sizi gururlandırır. Yanlız burda dikkat etmeniz gereken konu aile bireyleri üzerinde abartılı bir hakimiyet kurmamaya çalışmak olmalıdır.
Sabah GazetesiYüksek hedeflere kilitlenmiş durumdasınız. İçinizdeki durumun değerlendirmesini yaparken, akılcı davranışlar içindesiniz. Duygusal saplantıların zararını iyi bildiğiniz için, kendinizi hiçbir olaya kaptırmak istemiyorsunuz. Bugün, isteklerinizde ısrarcı davranacak ve düşüncelerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Boğa Burcu Günlük Yorumu (18 Şubat 2007) |