Boğa Burcu Günlük Yorumu (16 Aralık 2009)
(Boğa Burcu 16 Aralık 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan boğa burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet Astroloji16 Aralık Çarşamba
Sevgili Boğalar saat 14:02 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay, tüm burçlar için uyarıcı bir anlam taşıyor. Bu güçlü enerji altında neler hissederiz ve bu gücü nasıl olumlu şekilde kullanabilirizbirlikte gözden geçirelim. Bilirsiniz hayatın doğal döngüsü içinde mutluluklar olduğu gibi zorluklar da vardır. Kendimize özgü mizacımız, değer yargılarımız, ihtiyaçlarımız bulunmaktadır. Yalnız yaşamak kolay değildir. Doğal olarak yanımızda bir can isteriz, onunla kaynaşmak, egomuzun peşini bırakıp bir bütün olmak isteriz. Bu ister maddi ister manevi isterse cinsellik anlamında olsun farketmez. Önemli olan güvendir. Zamanla kendimizi ve iç dünyamızı o kişiyle paylaşırız. İlişkiler insanın, kendi özüyle karşılaşmasında ayna görevi görür. Ancak sağlıklı bir paylaşımın gerçekleşmesi için birlikte yol aldığımız kişiyi çok iyi tanımamız gerekir.
Ortaklaşa bir yaşam sürme aşamasında birbirinizle ilgili hayallerinizi ve beklentilerinizi düzgün ve sağlıklı bir çizgi üzerinde sürdürmüyorsanız sorun var demektir. Bugünkü yeniay size, ilişkinizdeki bütünlük duygusunu tekrar gözden geçirmenizi ve kişisel hedeflerinize, geleceğe dönük planlarınıza uygun seçimlerde bulunmanızı söylemektedir. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsakönce kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı bilmemiz gerekiyor. Saat 14:08-Perşembe 00:32 arasında Ay gezegeni boşlukta olacaktır. Bu zaman dilimi içinde yukarıdaki konuları gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Böylece ilişkinizdeki sorunları çözebilir veya ideallerinize uygun planlamalarda bulunabilirsiniz.
Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,
Sabah GazetesiMaddi konularda istediğinizi çizgiyi bir türlü tutturamadığınız için, yaşadığınız karamsarlıktan kurtulamıyorsunuz. Bugün emin olmadığınız konular üzerinde konuşmak yerine bildiğiniz konuların detaylarını araştırmalısınız. Sezgilerinize çok fazla güvenmenize karşın, olayların iç yüzü farklı olabilir unutmayın.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Boğa Burcu Günlük Yorumu (16 Aralık 2009) |