Boğa Burcu Günlük Yorumu (14 Nisan 2008)
(Boğa Burcu 14 Nisan 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan boğa burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Boğalar bugün görüşlerinizi ve duygularınızı ifade biçiminizde, sevdiğiniz insanların ve sevdiğiniz herşeyin sahiplenilmesi, korunulması ve kollanması önemli bir yer tutmaktadır. İçinizden geldiği gibi davrandığınız için, doğal olarak maskeniz yoktur. Kendinizce bildiğiniz yöntemlerle ve bildiğiniz yoldan giderken yaşadığınız tecrübeler sizde derin etkiler bırakmıştır. Kimbilir ne mücadeleler vermiş ne zorluklar çekmişsinizdir. İşte bu nedenle hayatın hep acımasız yanlarını, bazı insanların kötü niyetli olabileceğini ve size zarar verebileceğini düşündüğünüz için güvenliğinize maddi ve manevi olarak önem vermektesinizdir. Bu duygu sadece kendiniz için değil, tüm sevdikleriniz için de geçerlidir. Doğal olarak bu dürtü sizi, onları korumaya ve aynı tecrübeleri yaşamamaları için uyarmaya götürmektedir. İstersiniz ki etrafınız huzurlu ve güvende olsun. Fakat kimi insanlar sizin bu sahiplenişiniz nedeniyle kimi zaman isyan duygusu gösterebilir ve bildikleri yolda gitmekte inat ederler. İşte bu nedenle bir boğa öfkelenir ve elindeki değerini kaybetmekten korktuğu için tepki verir.
Bugünkü etkiler altında ise, hem iletişim hem de girişimler konusunda elinizdekileri yitirmemek için sevgi duygunuz ve sözel ifadenizi, daha yumuşak ve olgun sınırlarda tutmaya özen gösterebilir, uyarılarda bulunurken gerilim yerine anlayışlı ifadeler kullanabilir, bilinçaltınızdaki korkularınızı ve nedenlerini, neden böylesine her şeyinizi koruma altına almak gereği duyduğunuzu değer verdiğiniz insanlara izah etmeye çalışabilirsiniz. Bu ifade ediş girişimleriniz konusunda olduğu gibi, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız veya sizin için önemli olan tüm alanlarda geçerli olabilir.Sabah GazetesiBugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizdeki kişilerin marjinal yapıları sizi cezb edecektir. Farklı konuşmaların gündem kazanacağı bir gün içindesiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Boğa Burcu Günlük Yorumu (14 Nisan 2008) |