Oğlak Burcu Günlük Yorumu (30 Eylül 2008)
(Oğlak Burcu 30 Eylül 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan oğlak burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Oğlaklar bugün, kimseye hesap vermeden, etki altında kalmadan sizin için önemi olan veya kendinizi değerli hissetmenizi sağlayan herşeye sıkı sıkıya sarılmak isteyebilirsiniz. Bayram oluşu nedeniyle manevi duygularınız oldukça yükselebilir. Sevdiklerinizle bir araya gelebilirbüyüklerinizi ziyaret edebilir veya kaybettiğiniz kişileri düşünerek hüzünlenebilirsiniz. Bunların hepsi günün hissettirdiği duygulardandır. Ayrıca bugün sevdiklerinize yardımcı olmanız, onların hoşlanacağı şeyleri yapmaya çalışmanızmümkündür. Sizi takdir etmeleri hoşunuza gidebilir. Evet sevgili Oğlaklar gördüğünüz gibi bugün etrafınızdaki kişilerin size bakış açılarını önemsediğiniz için, kendinizde mevcut olan tüm güzellikleri doğal olarak göstermekten yanasınız.
Diğer yandanaşk hayatınızla ilgili konularda ise hüzünlü olabilirsiniz. Sanki yüreğiniz içindeki herşeyi kilit altına almış konuşmak dahi istememektesiniz.Karşınıza fırsatlar çıktığı halde, nedense öyle titiz ve öyle gereksiz detayların üstünde duruyorsunuz ki, yeniden adım atmak konusunda bu yüzden fazlasıyla kararsızsınız. Kimi zaman kendinize yükleniyorsunuz, kimi zaman hayatı sorguluyorsunuz fakat gerçek olan şu ki, şu aralar çekimser ve belirli bir mesafe içinde durmayı tercih etmektesiniz.Sabah GazetesiBugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Oğlak Burcu Günlük Yorumu (30 Eylül 2008) |