Oğlak Burcu Günlük Yorumu (30 Ekim 2009)
(Oğlak Burcu 30 Ekim 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan oğlak burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet Astroloji30 Ekim Cuma
Sevgili Oğlaklar, Saat 06:56 itibariyle Ay gezegeni boşlukta olacaktır. Bu nedenle ani kararlar vermemek, normal rutin programınızı uygulamak yararlıdır.Otoriter kişilerin direktifleriyle karşılaşabilir ve bazı konularda beklenmedik haberler alabilirsiniz.Yasalarla alakalı sorunlarınız can sıkıcıdır. Bunları çözmek için acil paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Yurtdışıyla bağlantısı olan kişiler haberleşme konusunda sorunlar yaşayabilirler. Kısaca sabah elinizden geldiğince bakış açınızı geniş tutmakta fayda vardır. Öğleden sonra ise sabaha nazaran yön bulmakta zorluk çekebilirsiniz.
Herhangi bir konuda net bir karar vermeniz mümkün olmayabilir. Aslında bu yaşananlar gayet doğaldır. Sadece sizinle ilgili bir sıkıntı değildir. Boşluk etkisinin yarattığı belirsizlikler olarak görülmesi gerekir.Saat 19:57 itibariyleAy boşluktan çıktığında mesleki konuların ev alanı içinde gündeme gelmesi, konuşulması, kimi zaman canınızı sıksa da, yine sakin olmak size düşecektir. Özellikle gün içindeki sıkıntılarınızı bu saatlerde birileriyle paylaşmak, tartışmalara neden olabileceği gibi, sizi anlamamaları sonucu gerilmeniz de mümkündür. Benim önerim geriliminizi boşaltacağınız kısa bir yürüyüş, spor yapmak, sakinleştirici çaylar içmek, ılık bir duş almak, müzik dinlemek iyi gelebilir.
Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,Sabah GazetesiDuygusal aşırılıkların zararlı olduğunu bildiğiniz için,temkinli ve sakin hareket etmek istediğiniz bir gün. Yaşamınızda bazı değerleri sorgulayacak ve aşırı isteklerinizde sizi tetikleyen olayların nedenini bulacaksınız.Bugün, olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar çok önemli. Öz benliğiniz güçleniyor.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Oğlak Burcu Günlük Yorumu (30 Ekim 2009) |