Kova Burcu Günlük Yorum — 5 Ekim 2012 Cuma
Sevgili Kovalar 5 Ekim saat 22:34-23 Aralık 2014 saat 18:34 tarihleri arasındaAkrep burcunda ilerleyecek Satürn,çalışanların mesleki kariyerleri anlamında vermeleri gereken mücadelenin, yazgınızın farkında olmanın,asla yılgınlık göstermeden, egonuzun esiri olmadansınırlar içinde disiplinli ve kararlı bir şekildeçalışmanın göstergesidir. Kişi, bu noktaya geldiğindehedefinin farkında olarakmaddi dünyada çaba sarf etmeye başlar. Bu çabanın özünde hem kararlılık, dönüşüm ve yenilenme vardır. İster çalışan ister okuyan isterse evde oturan birisi olun fark etmez. Sizler bu süreçte toplum içindeki yerinizi oluşturmak adına hem ruhsal olarak gölgelerinizle yüzleşmeyi hem de bilinçli bir şekilde ilerlemeyi kabul etmek durumundasınız.Otorite konumunda bulunan aile-eş-işvereniniz veya dış dünyada gücü elinden bulunduran insanlar tarafından engellenebilirsiniz. Neyi ne kadar iyi bildiğinizi veya neyi doğru düzgün yaptığınızı sınayabilirler. Amacınıza giden yolda başkalarını saf dışı bırakmak isteyebilirsiniz. Ancak hayat onlarla bütünlük oluşturmanız anlamında sizi korkularınızla yüzleştirir.
Ancak bu korkular aslında büyümeniz için gerekli olan uyarılardır. Bazen bir ilişki, kimi zaman iş hayatınız,çoğu zaman siz kendi kendinizi zorlarsınız. Başarmaya kararlı, sorumluluklarınızın farkında, bütünlük duygusu içinde, tevazuyu elden bırakmadığınız sürece yolunuzda daha kolay ilerlersiniz. Kendinizi ne kadar tanıyorsanız veya kendinizin ne kadar farkındaysanız, görünenden ziyade gerçekleri bulup çıkarmaya istekliyseniz bu yolda sesinizi duyurmanız, kendinizi tanıtmanız kolay olur. Eğer tam tersine maskelerin ardına sığınan, her şeyi ben bilirim tarzıyla hareket eden,başkalarına acımazsız davranan,inatçı bir insansanız mesleki ve toplumsal anlamda zorlu tecrübeler yaşayabilirsiniz. Ben Satürn-Akrep burcu geçişinin bu yıl değil ama 2013 itibariyle önemli hale geleceğini düşünüyorum. O yüzden lütfen şimdiden ne istediğinizi ve ne yönde ilerlemeniz gerektiğini bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz.
Savaşmayı bırakınca insan kendisiyle...
Kucaklaşır tüm dünya ile....
Bükme öyle boynunu,,,
Eğme sakın başını
Öyle güzelbir armağan ki,,,YAŞAMAK
YAŞAMAK,,,,
Bir çiçek gibi dalında özgürceAÇMAK .iremSU
Huzurlu bir Dünyada yaşamamız dileğimle,
Para Durumu: Parasal durumunuzda olumsuz gelişmelere tanık olabilirsiniz. Bazı harcamalar konusunda aşırıya kaçabilir ve kendinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Bugün bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir.
İş Yaşamı: İş hayatınızda bazı sıkıntılar yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün hareketlerinizdeki ölçüyü kontrol etmezsenizamirinizle aranızdaki samimiyet bozulabilir.
Aşk Yaşamı: Bugün aşk hayatınızda kendinizi baskı altında hissedeceksiniz ve psikolojiniz olumsuz yönde gelişecek. Biraz yalnız kalmayı ve kafanızı toparlamayı denemelisiniz.
Dikkat Edilmesi Gerekenler: Eski bir arkadaşınız önümüzdeki günlerde karşınıza çıkabilir ve size hiç beklemediğiniz haberler iletebilir. Bu haberler geleceğinizi doğrudan etkileyecek nitelikte olabilir.
Kova burcu ünlüleri · Yükselen Kova · Kova burcu doğum tarihleri