Kova Burcu Günlük Yorumu (30 Ekim 2007)
(Kova Burcu 30 Ekim 2007 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan kova burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Kovalar bugün, sağlık, günlük iş hayatınız ve duygu dünyanızla ilgili meselelerde güvenlik duygunuz önemli hale gelecektir. Yeni adımlar atmayı düşündüğünüz konularda,neler yapmanız gerektiğini, kendinizce gözlemleyebilirsiniz.Kimi kovalar, şu an çalıştıkları işyerindeki düzensizlik ve ortamda bulunan insanların kişilik yapıları nedeniyle problemler yaşayarak mutsuz olurken,bazılarınız ise, aldığınız eğitim ve uzmanlık alanıyla hiç örtüşmeyen bir sektörde emek vermenin stresini yaşıyor olabilirsiniz. Sizden yaşça küçük veya deneyimsiz insanların çevrenizde kol gezdiğini gördükçe gerilmemeniz mümkün değildir. Bu durumlar dolayısıyla geleceğe bakarken kendinizi dizginleniyor ve bazı nedenlerden dolayı adım atmakta zorlanıyor olarak hissedebilirsiniz. Günlük bu enerji altında yapılması gereken,içinizdeki bu sıkıntılara karşın, ne olursa olsun özgüven duygunuzu ayakta tutmak olmalıdır. Siz pes ettikçe dışarıdaki her insan bunu bir koz olarak kullanmaya kalkabilir. Biraz daha sabırlı olmaya çalışınız.
Günlük bir başka etki ise, gelir kaynaklarınızla ilgili konularda en azından bu geçiş sürecinde dikkatli adımlar atmalı, tam olarak durumunuz belli olana kadar iktisatlı davranmaya özen göstermelisiniz.
Sabah GazetesiAy'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Kova Burcu Günlük Yorumu (30 Ekim 2007) |