Kova Burcu Günlük Yorumu (21 Nisan 2007)
(Kova Burcu 21 Nisan 2007 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan kova burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiBugün, sürprizlerle dolu heyecan ve aktivitenin yoğun olarak hissedileceği enerjilere sahipsiniz. Yerinizde duramayacaksınız. Değişik bir şeyler yapmak ihtiyacı içindesiniz. Bireysel olarak hareket etmekten yanasınız. Kimseye uymak yada birilerinin programına dahil olmak yerine spottan olarak hareket edip, yüreğiniz nereye götürüyorsa oraya gitmek taraftarısınız. Üstünüzde sorumlulukların ağırlılığı olmadan, yorgunluğunuzu atmak ve sıradışı birşeyler yapmak isteyebilirsiniz. Belki sevdiğiniz bir kişiyi de alarak kısa bir yolculuk yapabilir yada kendi başınıza bir yere gidip eğlenebilirsiniz. Serbestçe gönlünüzce değerlendirmeye bakınız.
Bugün, kendinizi şımartılmayı bekleyen çocuklar gibi hissedebilirsiniz.Değişik giyinmek, değişik bir saç şekli yada giyim tarzınızla herkesi etkilemek niyetindesiniz. Konuşmak dinlemek öğrenmek ve merak ettiğiniz konularda araştırma yapmaksize iyi bir fikir gibi gelebilir. Ama her ne olursa olsun bol bol aktivite içermeli ve sizi bir yere bağımlı kılmamalı. İyimserliğiniz de bugün gayet yerinde. Bazı şeyleri moraliniz düzgünkenşimdi düşünmek daha mantıklı olabilir. Biraz uzak kalmanın her ikiniz için de iyi olacağını düşünerek onu aramamaya çalışabilirsiniz. Kararlısınız. Bugün ne olursa telefonları açmak yok. Herkes kendince ne yapmak istiyorsa yapmalı.Sabah GazetesiDuygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Kova Burcu Günlük Yorumu (21 Nisan 2007) |