İkizler Burcu Günlük Yorumu (21 Şubat 2007)
(İkizler Burcu 21 Şubat 2007 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan İkizler burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiBugün, keyifli, neşeli, bağışlayıcı ve son derece iyimser birgün geçireceksiniz. Dostlarınız yada sevdiklerinizle beraber olmak size keyif verecektir. Kendinizi fiziksel olarak yenilemek isteyebilirsiniz. Saç renginizi değiştirebilir, spor giyimi tercih edebilir yada bir spor programına katılabilirsiniz. Amacınız imajınızı yenilemektir. Daha genç, daha aktif görünerek ilgi görmek isteyebilirsiniz. Zengin ve renkli bir duygu dünyanız vardır. Sorunlarıbüyütmektense, mantıklı düşünürek ve sakin sakin konuşarak halletmekten yana olacaksınız. Bugün sağlığınız da gayet olumlu olacaktır.
Bugün, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyum duygusu yüksek, birbirinize karşı anlayışlı ve olumlu davranacaksınız. Kendinize duyduğunuz saygı doğal olarak ilişkinize de yansıyacaktır. Bu arada dikkatli olmanız gereken konu, değişkenlik göstermemek olmalıdır. Kararlarınızı kesinlikle uygulayınız ve sizi bir olayın yada bir insanın etkilemesine izin vermeyiniz. Gündelik sorunlarınızı kolayca çözebilecek kıvrak bir zekaya sahip olduğunuzdan herşeyi programlı bir şekilde yürüterek sonuca varabilirsiniz.Sabah GazetesiÜstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız bir gerçek. Yaşam kalitenizi arttırma çabası içinde olmanızı, biraz da çevresel faktörlerle bağlantılı ilerliyor. Toplumsal olayların gündem kazanacağı bir gün içindesiniz. Olayları çok iyi takip ediyor olmanız, size iyi bir prestij kazandırabilir, Sadece dikkatli olmalısınız.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
İkizler Burcu Günlük Yorumu (21 Şubat 2007) |