Balık Burcu Günlük Yorum — 8 Mayıs 2011 Pazar
Sevgili Balıklar Pazar gününe Ay-Yengeç burcu seyriyle adım atmaktasınız. Bugün esrarlı ve romantizm yüklü hisler içindesiniz. Diğer insanların sizi anlamaması pek umrunuzda değil, kendi içinizde gayet dingin bir Pazar gününe adım atmaktasınız. Görünüşte sanki iki farklı yanınız varmış gibi hareket edebilirsiniz. Bir yanınız biraz kaygılı bir kıskançlık duyarken diğer yanınız mantık savaşı vermekte. Sosyal ilişkileriniz açısından verimli ve olumlu bir gün.
Aslında güne şöyle bir bakarsak öyle halledilmeyecek büyük bir problemin çıkması mümkün değil. Acıma, şefkat ve merhamet hisleri içinde dostlarınıza veya sizin için değeri olan insanlara elinizden gelen yardımı göstermekten yanasınız. Bugün elinizden her iş gelebilir, neyle uğraşıyorsanız uğraşın kendi bilginizi ve tecrübenizi yansıtmanız mümkündür. Bu beceriklilik sizi diğer insanların gözünde değerli kılacaktır.
Yüreği anne sevgisi ile dolu olan herkesin Anneler Günü Kutlu olsun. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,
Para Durumu: Size yakın insanlarla geleceğe yönelik yatırım düşünceleri içine gireceksiniz. Planlı davranıyorsunuz. Ama abartılı sağlamcılığınız, kendinizin olduğu kadar yakınlarınızın da özel zevklerini sınırlıyor.
İş Yaşamı: Son günlerdeki aksaklıklara daha istekli yaklaşmanız, çözümleri çabuklaştıracak. Kazancınız ya da konumunuzla ilgili memnuniyetsizliklerinizi ifade edebileceğiniz fırsatlarınız var.
Aşk Yaşamı: İlişkinizi biraz aceleci, tez canlı değerlendirdiğiniz şeklindeki görüşlere kapalı duruyorsunuz. Önemli kararlar almak için bütün koşulların hazır olduğunu düşünüyorsunuz, ama bu uyarıları tekrar gözden geçirmenizde yarar var.
Dikkat Edilmesi Gerekenler: Dostlarınızın üzerindeki kredinize duyduğunuz güven çok yerinde. Fakat yine de, kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda daha kontrollü davranabilirsiniz.
Balık burcu ünlüleri · Yükselen Balık · Balık burcu doğum tarihleri