Balık Burcu Günlük Yorumu (29 Mart 2008)
(Balık Burcu 29 Mart 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan balık burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Balıklar Cumartesi gününe Ay gezegeninin boşluktaki etkisinin biterek Oğlak burcuna geçişiyle yaşanacak gelişmeler doğrultusunda başlamaktasınız. Bugün, aşkla ilgili her konuda,düşüncelerinizle duygusal derinlikleriniz arasında iyi bir uyum olacaktır.Yaşadığınız herşeyi gözden geçirerek kendi içinizde bir dengeye kavuşturabilirsiniz. Olanları anlamakta güçlük çekmez ve ne hissediyorsanız açıkça belli edebilirsiniz. Sert konuşmak yerine daha ılımlı bir şekilde izah etmeye çalışır, kontrolünüzü kaybetmemek için çaba sarfedebilirsiniz.Yargılarınız adildir ve bunu gerek dostlarınıza gerekse sevdiğiniz kişiye belli edebilirsiniz.
Gün içinde eski dostlarınızla bir araya gelmek açısından uygun bir zamandır. Onları arayarak birlikte olmayı teklif edebilirsiniz veya onlar sizi aradıklarında sevinçle kabul edebilirsiniz. Konuştuğunuz konuların çoğu,eski anılar ve sizde bıraktığı izlerdir. Geçmişe doğru bir yolculuk anlamı taşıyan bugün, kimi anlarda hüzünlenir, kimi anlarda ise yaşadıklarınıza gülebilirsiniz.Hafıza gücünüz öyle kuvvetlidir ki, sizi dinleyenler en ufak bir ayrıntıyı bile unutmadığınızı anlarlar ve size hayranlık duyabilirler.Sabah GazetesiBu gün, yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzünfarkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde atlatırken, yetkinizi kullanacağınız mesleklerde başarılı olacaksınız. İş vereninizle ilişkileriniz yoğun ve uyumlu ilerleyecek. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Balık Burcu Günlük Yorumu (29 Mart 2008) |