Balık Burcu Günlük Yorumu (29 Kasım 2009)
(Balık Burcu 29 Kasım 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan balık burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet Astroloji29 Kasım Pazar
Sevgili Balıklar bugün, hoş ortamlar yaratmak, bahçe işleriyle uğraşmak, çevrenizi güzelleştirmek, evinizle ilgili tamiratlarda bulunmak, kardeşlerinizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışmak gibi bir çok alanda aktif olabilirsiniz. Tartışmalardan, huzursuzluktan uzak durmaya çalışarak kendinizi sakinleştirmek isteğiniz yoğundur. Kimsenin sorun çıkarmasını istemediğiniz gibi, buna yol açan kişilerden de uzak durabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarıbugün yakından gözlemleyebilir, hatta yeni biriyle tanışma imkanı bulabilirsiniz. Bakarsınız bu bir aşkın ilk kıvılcımlarını yaşamanızı sağlayabilir.
Neden olmasın? Gün içindeki diğer önemli bir enerjiniz de, iş hayatınızı yakından ilgilendiren konularda kendinizi ifade etmek konusunda oldukça etkilibir dönemde olduğunuzdur. Özellikle bayram ertesi kafanızın içinde tasarladığınız bazı işleri yürürlüğe koyabilirsiniz. Fakat bu etkinliğin getirdiği yoğunlukla baş etmek için çok iyi bir planlama yapılması şarttır. Çünkü ipin ucu baştan kaçarsa sonra tutmak pek kolay olmayacaktır.Böyle bir durum sizin gibi hassas bir insanı, fazlasıyla etkileyebilir.Çünkü sizin kafanızın içindeki pembe dünyada bu türden çekişmeler, otoriter baskılara pek yer yoktur. Böyle durumlar sizinbulunduğunuz ortamlardan kaçışınız anlamına gelebilir.
Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,
Sabah GazetesiYakın aile çevrenizde oluşan kişisel çekişmeleri çok büyütüyorsunuz ve siz farkında olmadan dedikodu malzemesine dönüşüyor. Bu tür gelişmeler, süreç içinde çok farklı değişimlere uğrayarak bambaşka sonuçlara yol açıyor.Oysa; güçlü sezgileriniz size destek verirken, çevrenizin düşüncelerini önceden kavramanıza yardımcı oluyor.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Balık Burcu Günlük Yorumu (29 Kasım 2009) |