Balık Burcu Günlük Yorumu (25 Şubat 2008)
(Balık Burcu 25 Şubat 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan balık burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Balıklar bugün,15:34-20:06 saatleri arasında Ay boşlukta olacağı için ödemeleriniz yada bazı önemli ameliyatlar için sabah saatlerini tercih etmek yararlıdır. Aşk ve ilişkinizde bazı belirsizlikler, kafanızın içinde soru işaretleri oluşturan durumlar ön planda olabilir. Bir konu hakkında karara varmanız zor olabilir, dağınıklık yada konsantrasyon bozukluğu görülebilir. Ödemelerinizle alakalı konularda bazı uyarılar alabilirsiniz. Bu saatler arasında yeni bir girişimde bulunmak yada bankalarla ilgili işlerinizde gecikme ve tersliklerle karşılaşmamak için işlerinizi sabah yapmanız yararlıdır. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda çevrenizdeki insanların umursamaz tavırlarını hissettiğinizde olayların üstüne giderek çözümlemek yerine başka bir zamanda bunları konuşmak çok daha etkili olabilir. Eşiniz yada sevdiğiniz kaynaklı parasal sorunlar gündeme gelebilir, ortaklarınızla aranızdaki para bölüşümlerinizde bazı sorunlar meydana gelebilir. Finans hayatınızı yakından ilgilendirecek toplantı yada kararları bu saat dilimi içinde onaylamamak faydalı olabilir.
Akşam saatlerinde Akrep burcunda ilerlemeye başlayan Ay, ruhsal açıdan son derece güçlenmenizi sağlayacağından sizi tedirgin eden konularda dışarıya karşı dayanıklı bir kişi profili çizmenizi sağlayabilir. Yalnız Akrepteki ay, burcunuzla ne kadar olumlu bir görünüm yapıyor olsa da, dikkat edilmezse ters tepkiler ve yanlış kararlar aldırıcı olabilir.O nedenle hırs ve tutkulu tarzda, kıskançlık ve kuruntu içinde kararlar almamaya çalışmanız faydalıdır. dağıldığınız konularda düşüncelerinizi sabit bir noktada toparlamanızı sağlayıcıdır. Bu açıdan gayet faydalı olacağından özellikle eğitim hayatınız yada fikirlerinizi ifade edişiniz açısından size yarar getirebilir.Sabah GazetesiDuygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgileriniz çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var. Ortaklıklar konusunda, deneyimlerin önemli olduğunu unutmayın. Bazı olaylara aldırmamayı başaracaksınız.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Balık Burcu Günlük Yorumu (25 Şubat 2008) |