Balık Burcu Günlük Yorumu (15 Mayıs 2009)
(Balık Burcu 15 Mayıs 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan balık burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Balıklar bugün, özellikle hafıza gücünüze oldukça ihtiyaç duyabilirsiniz. Ay gezegeninin Kova burcu seyri altında, bugünde dek yaşadıklarınızı gözden geçirmenin faydalı olacağını söyleyebilirim.Bugözden geçirişin en önemli faydası bulunduğunuz alanda değişimler yapabilmek içindir. Yani,eski deneyimlerinizin ışığı altında hayatınıza yeni bir pencereden bakabilirsiniz. Artık bazı şeylerin geçerliliğini yitirdiğinin gayet iyi bilincindesiniz. Ne kadar didinseniz de, çabalasanız da, o günlere dönmeniz mümkün olmayabilir. ?imdi yapmanız gereken,farklı ve gayet sıradışı bir yaşam için kolları sıvamak.
Belki çok yorulacak, hatta kimi zaman pes edeceksiniz. Fakat yine de denemeye değer diye düşünebilirsiniz. Bu yeni yolda ilerlerken, bırakın etrafınızdakiler ne düşünürsedüşünsünler, bunları görmezdengelin. Çünkü başarınız nasılsa onları susturacaktır. Duygu dünyanızda ise yine gizlilik ön planda. Gözlerden uzak ve sadece kendi içinizde taşıdığınız bu hisler sizi olgunlaşmaya sevk ediyor gibi. İç dünyanızdaki kontrolü ele geçirmenin hazzını yaşayın. Belki çevrenizdekiler bu aralarsadece çalışmaya ağırlık verdiğinizi düşenebilirler. Hatta duygusuz tavırlarınız olduğu yönünde uyarabilirler. Bunları da dert etmeyin. Siz doğru bildiğiniz yolda ilerlemenizi sürdürün.
Aydınlık bir gün dileğimle,
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Balık Burcu Günlük Yorumu (15 Mayıs 2009) |