Balık Burcu Günlük Yorumu (14 Ekim 2013)
(Balık Burcu 14 Ekim 2013 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan balık burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Balıklar, saat 08:46 Ay-Güneş görünümü altında, arefe günümüz başlıyor. Eğer bayramı evde geçirecekseniz, ihtiyaçlarınızı bugün alabilirsiniz. Bazılarımız daha önceden bayram programını yapmış olabilir. Onlar da güne geç uyanarak, dinlenmiş olurlar. Bir kısmınız bugün yola çıkıyor olabilirsiniz. Tatil günlerinde, rutin hayatımızdan bir parça olsun uzaklaşmak hepimize iyi gelecektir. Eğer bir takım sorunlarınız varsa, bu görünüm altında bunları çözebilmenin yolu, her şey güzel olacaktır diyerek telkinde bulunmaktır. Faydasını görebiliriz. Saat 23:28 olana dek Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bu enerji bir Balık için, hayallerini en hızlı şekilde gerçekleştirmek arzusunun işareti olabilir. Üzerinizde baskılar varsa bunlardan uzaklaşmak için bu tatil süresi rahatlatıcı olabilir. Balıklar bilge ruhlu kişilerdir. Bir dertleri sıkıntıları varsa, tevekkülle aşabilecek güce sahiptirler. Saat 23:28-15 Ekim saat 00:06 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Her günümüz, bir önceki günün acılarını unuttursun, bir sonraki günün güzelliklerinin işareti olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle, Sabah Gazetesiİşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz.
Vatan GazetesiSessiz ve sakin bir gün geçirmek size iyi gelecek. Mümkün olduğunca başkalarına endeksli olduğunuz işlere yönelmeyin. Böyle bir durumda hiçbir şeyi kontrol edemeyip akışa bırakmak ve olanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.
Turk.netSağlığınızı ilgilendiren konularda küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Daha önceden planladığınız organizasyonlarda bazı terslikler olabilir. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. Akşam saatleri ise bu sıkıntılarınızdan uzaklaşmayı başaracaksınız. Duygusal hayatınıza ilişkin hoş gelişmeler olabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Takvim GazetesiKartınız Edebiyat... Ev ortamındaki yenilikler sizleri mutlu edecek. İçsel huzura kavuşuyorsunuz. Bugün enerjiniz ziyadesi ile yüksek. Hürriyet AstrolojiÖnümüzdeki birkaç gün için normalde yüzeysel geçilmesi zor konuların hızlı şekilde geçilmesi için olumlu zeminler ve fırsatlar oluşabilir.Tüm burçlar için gün geneli: Kaynaklarınızı, sahip olduğunuz şeyleri ve belli özelliklerinizi en iyi şekilde kullanabilir ve bir plan(hangi bölüm, hangi yol, hangi ev, hangi iş, araba, benzin veya nakit kontrolü v . b) dahilinde ilerleyebilirsiniz . Bu planlama konusunda hazırlık yapmamanız ise, bazı alanlarda veya konularda hazırlıksız yakalanmanıza veya işlerin istediğiniz gibi gitmemesine neden olabilir . Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın . Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın. Güneş GazetesiBeraberliğinizi bitirme kararı aldınız! Yaşayacağınız yıkımı biliyorsunuz ve bu duruma karşı hazırlıklısınız. Artık karşınızdaki kişinin bencilliği ve esareti altında olmamak sizi güçlü kılıyor. Bu zor günleri kolaylıkla atlatacaksınız. İşinizi severek ve isteyerek yapmaya çalışın.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Balık Burcu Günlük Yorumu (14 Ekim 2013) |