Balık Burcu Günlük Yorumu (12 Ekim 2008)
(Balık Burcu 12 Ekim 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan balık burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Balıklar bugün, farklı yerleri görmek, farklı insanlarla tanışmak ve kafa birlikteliği, dostluklar kurmak enerjisine sahipsiniz. Oldukça etkili kimliğiniz ve kıpır kıpır halinizle her yeri her insanı keşfedilme gücüne sahipsiniz. Bilmediğiniz şeyleri öğrenmek, araştırma yaparak yeni deneyimler kazanmak, sıradışı insanlarla tanışarak kendi fikirlerinizi paylaşmak isteğiniz de yoğun olacaktır. Hayata her zamanki gibi orijinal gözlerle bakarak kendinizi geliştirebilir, üzerinizdeki ağırlığı kolayca atabilirsiniz. Her ne kadar kendi çevrenizin koşulları sizi tam anlamıyla mutlu etmese de,bugün farklı ortamlarda bulunmanın keyfini çıkarabilirsiniz.
Sizin gibi düşünen insanlarla ortak çalışmalar ve girişimlerde bulunarak moral depolayabilirsiniz. Karşıt görüşler arasındaki dengeyi kolayca sağlamanız halinde, kendinizi geliştirebilir, kültürel konularda paylaşımda bulunabilir, ifade gücünüzle beğeni toplayabilirsiniz.Günün içindeki diğer enerjiniz ise akşam saatlerinden itibaren mesleki konularda yoğun bir tempoya girecek oluşunuzdur. Fakat bu enerji altında kolayca değişkenlik gösterebilir, daha önceden karar verdiğiniz konularda farklı görüşlere sahip olabilirsiniz. Üzerinizde sorumluluk yaratan ve sizi oldukça yıldıran iş mevzularından kaçış gösterebilir, daha rahat hareket etmek için, sanki pek umursamıyormuş gibi davranabilirsiniz.Sabah GazetesiDuygusal anlamda kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.. Belki de, uzun süredir beklediğiniz tatmini sağlıyorsunuz.. Aşkta, alışkanlıklarınıza bağlı yaşamak hoşunuza gidiyor.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Balık Burcu Günlük Yorumu (12 Ekim 2008) |