Aslan Burcu Günlük Yorumu (29 Mayıs 2008)
(Aslan Burcu 29 Mayıs 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan aslan burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Aslanlar, bugün 09:23-22:53 saatleri arasında Balık burcunda boşluğa girecek Ay etkisi altında bir güne başlıyorsunuz. Özellikle sabah erken saatlerde, parasal konularda bazı kişilerle aranızda istenmeyen hatta oldukça sıkıntılı durumlar yaşanabilir. Bu durum nedeniyle eliniz kolunuz bağlı gibidir. Üzerinize ne kadar gelinse de, temkinli olmak mecburiyetiniz olduğu için iki kat gerilim altında olabilirsiniz. Birileri size hiç beklemediğiniz bazı tepkilerde bulunabilir ve siz doğal olarak bulunduğunuz ortamdan kaçmak isteyebilirsiniz. Karşılaşmak istemediğiniz bu durumlarda eğer çıkış yolunuz yoksa yapmanız gereken tek hareket, susmak olmalıdır. Çünkü etkiye tepkiyle karşılık vermeye kalktığınızda ortam savaş alanına dönebilir. Aslında normalde kolay kolay sinirlenmeyen siz, üstünüze gelinmesi halinde dayanamayabilirsiniz. Öğleden sonra ise sabaha karşı biraz daha sakindir fakat bu sefer de başkalarıyla anlaşmakta ve anlamakta zorluk çektiğinizi hissedebilirsiniz. Duygu dünyanızla alakalı konularda ise yüreğinizin içinde hem şefkat hem de bağlılık hisleriyle hareket ettiğiniz halde tam anlamıyla bir çizgi üzerinde ilerlemeniz zor olabilir. benim size önerim bir ağaç gibi rüzgara göre yön almanızdır. Çünkü ne yapsanız da değiştirmenizin mümkün olmadığı durumlar içindesinizdir. En azından bugün için birilerinin size karşı anlayış göstermesini beklemek ve bunu elde etmek zor olabilir.
Akşam saatleri ise, Ay koç burcunda ilerlemeye başladığı fikirlerinizi gayet özgür, rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ateşlenen duygularınızı ifade etmek için gayet istekli olabilir, bazı anlarda hiç düşünmeden konuştuğunuzu fark edebilirsiniz. Sert bir etkidir fakat bir Aslan için oldukça rahatlatıcıdır. Çünkü o isteklerini elde etmekten, ifade etmekten ve yaşamaktan yanadır. Kısa gönül maceraları, öğrenme hevesinizin artışı, deneyimsel olmak gibi durumlar ön plandadır. Küçük bir çocuk gibi coşkunlaşabilir, her isteğinizi elde etmekten yana olabilirsiniz.Sabah GazetesiGücünüzü hiç kimseyle paylaşmak niyetinde değilsiniz. İsteklerinizde aşırıya kaçmadığınız müddetçe sorun çıkmayacaktır. Bugün, kazançlarınızı gözden geçirecek ve yeni kaynaklar bulma konusunda araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız.Güven duygunuzu dengeli kullanıyorsunuz. Yaşam kalitenizde önemli yükselişler olacak.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Aslan Burcu Günlük Yorumu (29 Mayıs 2008) |