Aslan Burcu Günlük Yorum — 28 Temmuz 2013 Pazar
Para Durumu: Ay, maddi ilişkilerinizi destekliyor. Bugün parasal konularda işbirliği ve yeni tekliflerle karşılaşabilir, Yakın çevrenizden birinin kaynaklarından yararlanabilirsiniz.
İş Yaşamı: Günlük çalışmalarınızda ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde artış olduğunu fark edeceksiniz. Mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Gezegenlerin etkilerini çalışma alanınızdaki yoğunlaşma olarak gözleyebilirsiniz.
Aşk Yaşamı: Ay ın etkilerini ikili ilişkiler üzerinde hissedebilirsiniz. Birbirinizin isteklerini anlayabilir fakat ters düşerek çatışmalar yaşayabilirsiniz.
Dikkat Edilmesi Gerekenler: Bugün yeni koşullara ve yapılan önerilere ne kadar açık olursanız o derece kazançlı çıkabilirsiniz.
Sevgili Aslanlar saat 01:51 itibariyle Mars ve Pluto karşıtlık etkisi altındayız. Pazar gününe bu görünümle başlıyoruz. Bu görünüm, geleceğe dönük planlarınızla ilgili konularda ve isteklerinizin peşinden gidebilmeniz için bizi zorlayıcıdır. Ne yapılmalıdır? Gerekli olan tek şey, dış etkenlerin sizi yormasına, kaygılandırmasına, öfkelendirmesine izin vermeden aklı başında hareket etmektir. Çevrenizdeki insanlarla aranızda gerginlik sadece sizi yıpratmaz, aynı zamanda enerjinizin de boş yere azalmasına neden olur. Her durumu ölüm kalım savaşı haline getirmek yerine, bugün kendinizi geliştiren, rahatlatan, ruhunuzu dinlendiren aktivitelerde bulunmanız çok daha faydalıdır. Kendine güvenmeyen insan kolayca düşüşe geçiyor. Tedirginlik duyuyor, endişeleniyor, telaşlanıyor. Bazılarınız içine atmaya çalışıyor diğerleriniz ne olacaksa olsun diyerek konuşabilir. Soğukkanlı olmakta yarar var.
Saat 04:05 Güneş-Satürn mücadeleci görünümü, kişisel azim ve kararlılık gücü veriyor. İnsan kendi bildiği yolunda ilerlemek istiyor. Kendine göre bir dünya özlemi var ve bu dünyayı kurmak için mücadele veriyor. Ancak bu yol üzerinde karşımıza engeller çıkabilir. Böyle olduğunda yine aynı kararlılıkla ilerlemeyi bilmelidir. Emeksiz nimet olur mu hiç?
Saat 05:19- 29 Temmuz saat 07:42 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Venüs-Jüpiter görünümü, boşluk süresi içinde meydana geleceği için, kazancımızı risk altına alabilecek kararlardan kaçınmamız lazım. Özellikle sağlam olmayan, umut vaat etmeyen işlere, ilişkilere girmemek lazım.
Sizi sevenlere DEĞER verin ki,,,sizi sevdiklerine DEĞSİN......iremSU
Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,
Aslan burcu ünlüleri · Yükselen Aslan · Aslan burcu doğum tarihleri