Aslan Burcu Günlük Yorumu (27 Mart 2012)
(Aslan Burcu 27 Mart 2012 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan aslan burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Aslanlar saat 07:34-13:43 arasında Ay boşlukta olacaktır. Maddi ve manevi değerlerinizi ilgilendiren konularda, kendi bildiğiniz ve inandığınız şekilde hareket etmek, ani kararlar vermek, inatçı davranmamak gayet yararlı olur. Saat 13:43 sonrası Ay İkizler burcunda ilerlemeye başladığında iletişim ve haberleşme konularında kimse elinize su dökemez. Etrafınızla olan bağlantınız yoğunlaşır. Boşluktaki saatlerde bir türlü halledemediğiniz işlerinizi bu enerjinin desteğiyle kolaylıkla halledebilirsiniz. Saat 17:39 Ay-Neptün arasındaki zorlu görünüm, başkalarıyla koordine halinde yapacağınız işlerle ilgili mevzularda dikkatli olmayı gerektiricidir. Saat 23:15 Ay-Uranüs olumlu görünümü, zihinsel açıdan çabuk öğrenmenizi, kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Özgür yaklaşımlar içinde, hareket etmeniz kolaylaşır. Her çiçeğin kokusu rengi başka. Her insanın yüreği, dili başka Ne farkeder, bizden yana olsa da, olmasa da Dikeni de sahipleniriz, gülü de severiz bu yolda.*iremSU*
Güzel bakmasını bilen gözleriniz, her zaman güzelliklere şahit olsun. Sizi kimsenin üzmemesi, kıymetinizin bilinmesi dileğimle, Hürriyet AstrolojiBeklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler. Eğer iş hayatında veriminizin düştüğünü görürseniz hemen harekete geçmeli ve daha çok yoğunlaşmaya çalışmalısınız. Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz. Bu borçların ödenmesinde bu ay bir hayli zorlanacaksınız. Milliyet Astrolojiİş hayatınızda çarpıcı ve olumlu bir dönemdesiniz. Özellikle bugün elinizdeki işleri tamamlamak adına daha çok özen göstermeniz gerekecek. Zira gün ortasından sonra işe ait takım çalışmaları yanında sosyal hayatınız öncelikli olacak. Biraz gevşemek, ilişkilerden yarar sağlamak size iyi gelecektir. Ancak başkalarını ilgilendiren ortak amaçlar önemini koruyacaktır.Vatan GazetesiElinize ummadığınız kadar çok para geçecek. Yapacağınız yatırımlarda aceleci olmayın. Herşeyi en ince noktasına kadar inceleyin. Duygusal ilişkilerinizle ilgili ayrıntılara kafa yormanıza hiç gerek yok. Çünkü her şey yolunda gidiyor. Bugünlerde sağlık sorunlarınızı ihmal etmemelisiniz.Turk.netÖnsezilerinizin güçlü olduğunu düşünüyorsunuz. Çıkabilecek problemleri önceden gördüğünüzü savunuyorsunuz. Bu güvenle de potansiyel problemler üretiyorsunuz. Bugün ilerleyen saatlerde keyfinizi kaçıracak bir olaya karşı hazırlıklı olun. Belki de iyi bir hafta sonu geçirmemiş olacaksınız. Çünkü yanınızda keyfinizi kaçırmaya kararlı biri var. Para Durumu: Para konularına kafa yormaktan kaçınacağınız bir gün. Para çok az ilgilendiğiniz bir konu ve kazancınızdan şikayetçi değilsiniz. Daha gerçekçi girişimlerde bulunmalısınız. İş Yaşamı: İş hayatındaki yoğunluk size göre değil. Sevdiğiniz işleri yaptığınız zaman kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Ancak bu isteklerinizi gerçekleştirmek için başka işlere yönelmeniz gerekiyor. Aşk Yaşamı: Duygusal yönden rahatsınız, oldukça eğlenceli bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bazı haberler heyecanlanmanıza neden olacak. Büyük istekler içerisinde olacaksınız. Dikkat Edilmesi Gerekenler: Çevrenizdeki insanlara rahatlıkla uyum sağlayabiliyorsunuz ama bazen davranışlarınız yanlış değerlendiriliyor.Takvim GazetesiGözlerinizi dört açın, çevrenizde elinizdeki paraya göz dikenler var. Saygın kişiler ile bir araya gelerek paranızıdeğerlendirin.Sabah GazetesiKarşıt evinizde geri giden Merkür,duygusal konularda yeni başlangıçlara hazır olmanıza rağmen, eski aşklarınızın kalbinizin bir köşesini sızlattığını hissetmek, yaşam enerjinizi aksine güçlendiriyor. Çünkü pes etmekten hoşlanmıyorsunuz. Ayak bileklerinizin oldukça hassas olduğunu unutmayın.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Aslan Burcu Günlük Yorumu (27 Mart 2012) |