Aslan Burcu Günlük Yorumu (17 Ağustos 2009)
(Aslan Burcu 17 Ağustos 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan aslan burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Aslanlar yeni hafta, Ay gezegeninin tüm gün devam edecek Yengeç burcu seyri altında başlamakta. Bu enerji, iç dünyanızdaki hassasiyetinizi yükseltici olabilir. Yani ne kadar dışa karşı güçlü durmaya çalışsanız da, aslında geri planda çelişkiler içinde olabilirsiniz. Önemli bir konuda sonucun ne olacağını merak edebilir, fakat içten içe güvensizlik yaşayabilirsiniz. Bu güvensizlik ise doğal olarak beraberinde ürkeklik ve adım atmaya gönülsüzlük şeklinde gelişebilir. Oysaki bugünkü enerjileriniz tam tersine kendinize inanmanız ve aktif olmanız gerektiğinin işaretidir. Bunun için yapılması gereken, kimseden ve hiç bir şeyden etkilenmeden, kararlı ve emin bir şekilde ilerlemek olmalıdır. Öğleden sonraki etkiler altında, arkadaşlarınızın desteğini, otorite konumunda bulunan kişilerin gücünü arkanızda hissedebilirsiniz.
Yöneticiniz Güneşin parlak ışığı,planlarınızı yürürlüğe koymanızda ve diğer insanları etkilemenizde size yardımcıdır. İleriye yönelik konularda güzel bir umut ışığı doğabilir. Bunu iyi değerlendirmek için adımlarınızı sağlam atmaya, yeteneklerinizi göstermeye çalışınız. Akşamüzeri saatlerinde, parasal konular gündeminizin baş köşesine oturabilir. Bütçenizle ilgili konularda hesaplamalarda bulunabilirsiniz. Saat 23:54 itibariyle meydana gelecek etkiler altında, ilişkinizle ilgili konularda veya evlilik hayatınızla ilgili meselelerde yanılmamak için çok dikkatli düşünmek, hayal kırıklığı yaşamamak için beklentileriniz konusunda gerçekçi davranmak en doğrusudur. Eğer karşınızdaki kişi veya kendinizle ilgili duygularınızdan emin değilseniz o zaman yeni bir adım atmak için acele davranmayınız.
Başarılı bir hafta geçirmeniz dileğimle,Sabah Gazetesiİşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz..Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz. Sizi zorlayacak olaylar yaşayabilirsiniz..
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Aslan Burcu Günlük Yorumu (17 Ağustos 2009) |