Yengeç Burcu Günlük Yorumu (23 Aralık 2008)
(Yengeç Burcu 23 Aralık 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan yengeç burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Yengeçleraşk hayatınızla alakalı konularda etkisi dünden beri devam etmekte olan Akrep burcu seyri bugün de yoğunluğun bu alanda fazlalaşmasını sağlayıcıdır. Fakat bugünün asıl önemli olan enerjisi öğleden sonra devreye girecek ve siz de dahil olmak üzere tüm burçlar üzerinde faydalı bir titreşim yaratacaktır. ?imdi gelişmelere birlikte göz atalım. Öncelikle bugün maddi ve manevi güvenliğinizle alakalı konularda, başta partneriniz veya başkalarıyla olan temasınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeniz lazım. Duygusal ve ruhsal anlamda, arzuladığınız güveni bulabilmek için öncelikle ilişkinizde aksayan noktalar üzerinde düşünmeye çalışınız. Örneğin etrafınızda bulunan kişiler size ne kadar dost veya herhangi bir konuda zor duruma düştüğünüzde yanınızda oluyorlar mı, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki paylaşımda aksayan noktalar nedir, terazilerin kefeleri doğru orantılı mı, yoksa sadece sizin çabanızla mı yürüyor. Maddi açıdan şu anki durumunuz ödemelerinizi düzgün bir şekilde yapmanıza imkan veriyor mu, yoksa borçlarınızı borçla mı kapatmaya çalışıyorsunuz.
Güçlü arzularınızla inançlarınız arasında çatışma yaşıyor musunuz. Bedensel arzularınız kuvvetli olduğu halde partnerinizle aranızdaki paylaşımsızlık veya hayatınızda kimsenin olmayışı nedeniyle seksüel yönden zorluklar yaşıyor musunuz?Kendinizle yüzleşme sorununuz var mı? gibi sorulara cevap bulmanız gerekebilir. İşte öğleden sonra başlayacak enerjiniz, size bu konularda uzanan bir yardım eli gibidir. Sorunlarınızı toptan halledebilmenizde ve ilişkilerinizde arzuladığınız huzuru yakalamanızda bir dost gibi sizi sarmalayarak şifa bulmanızı sağlayabilir. Sadece yapmanız gereken, herşeyi ama herşeyi gerçekçi bir şekilde ele almak, kendi payınıza olanları dürüstçe kabul etmek ve yeni bir sayfa açmaya hazır olmaktır. Çünkü bunu yapmadığınız takdirde kendi kendinizi inzivaya çekerek hayattan uzaklaşmış olursunuz. Bu ise kendinize yaptığınız en büyük haksızlık olacaktır.
iremSU Mynet Astroloji DanışmanıSabah GazetesiÇevrenizde yapacağınız işlerin ses getirmesini istiyor ve bazı planlarınızı gizli tutmayı seviyorsunuz. Bugün dikkat çekmek için fazla bir şey yapmanıza gerek kalmadan gözler üzerinizde olacak. Fiziksel yönden çekiciliğinizi karşı cins üzerinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ani ilişkileri söz konusu olması muhtemel.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Yengeç Burcu Günlük Yorumu (23 Aralık 2008) |