Yengeç Burcu Günlük Yorumu (09 Eylül 2009)
(Yengeç Burcu 09 Eylül 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan yengeç burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Yengeçler güne, Ay Boğa burcu seyri altında başlamaktasınız. Bu enerji burcunuzla uyumlu olduğu için doğal olarak, aşk konusunda biraz daha rahatsınızdır. Huzur duygunuzön plandadır. Bu durum, güne iyi bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Öğleden sonra ise, parasal konularda dikkatli olmanız ve hesabınızı iyi yapmanız, bütçenizi gözden geçirmeniz,daha sonra çıkabilecek sorunlardan sizi koruyabilir. Ayrıca bu saatlerde, beklenmedik durumlar karşısında öncelikle kendi çıkarlarınızı düşününüz. Biliyorsunuz herkes keseri kendine yontuyor. ?imdi kendinizi kayırma sırası sizde.
Eğer düşündüğünüz bazı planlarınız için paraya ihtiyacınız olursa, öncelikle aile büyüklerinize veya yakın gördüğünüz tanıdıklarınıza danışınız. Ellerden ziyade insanın kendi ailesi, can bildikleri daha anlayışlı davranabilir. Baktınız ki, istediğiniz gibi bir gelişme olmadı. O zaman,elinizdeki paraya göre ayarlamalarda bulunmak veya beklemektir. Akşam saatlerindeki enerjiler ise, sizin açınızdan gayet olumludur. Gerek ilişkiniz gerekse diğer konularda arzuladığınız şekilde olayları yönlendirebilir ve kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Günün tüm enerjilerini göz önüne aldığımızda görüyoruz ki, parasal konularda özellikle bütçesi belli ölçüde olan kişilerin, riskli kararlardan uzak durmaları gerekiyor.
Huzurlu bir gün dileğimle,
Sabah GazetesiDüşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; eski alışkanlıklarınızı gözden geçirerek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyleryaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Yengeç Burcu Günlük Yorumu (09 Eylül 2009) |