Koç Burcu
Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
21 Mart
20 Nisan
Boğa Burcu
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
21 Nisan
21 Mayıs
İkizler Burcu
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Mayıs
22 Haziran
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Haziran
22 Temmuz
Aslan Burcu
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Temmuz
22 Ağustos
Başak Burcu
Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Ağustos
22 Eylül
Terazi Burcu
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Eylül
22 Ekim
Akrep Burcu
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Ekim
21 Kasım
Yay Burcu
Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Kasım
21 Aralık
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Aralık
21 Ocak
Kova Burcu
Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Ocak
19 Şubat
Balık Burcu
Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
20 Şubat
20 Mart

Terazi Burcu Günlük Yorumu (05 Aralık 2007)

Terazi Burcu 05 Aralık 2007 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan terazi burcu günlük falını okuyabilirsiniz.

Mynet Astroloji

Sevgili Teraziler bugün,11:30-15:30 saatleri arasında işinizle alakalı konularda sizin fikirleriniz, tavırlarınız diğer kişiler tarafından fazla rahat bulunabilir. Oysaki sizin isteğiniz özgürce işlerinizi yapmaktır. Bu gibi rahatsızlık durumlarında kontrolü sağlamaya çalışırsanız bu kısa süreli enerji büyük bir soruna yol açmayacaktır. Sizlere dün,yönetici gezegeniniz, VenüsünAkrep burcunda seyrine başlayacağından söz etmiştim. 30 Aralık tarihine kadar devam edecek bu enerji,ilişkiler konusunda ne gibi tepkilerde bulunacak ne gibi düşünceler içinde olacaksınız sorularının aydınlığa kavuşması anlamındadır. Venüs akrep burcunda zorlu enerjiler altında olduğundanözellikle değerlerinizi ilgilendiren her meselede sakin, kontrollü ve baskın olmak yerine, nasıl önlemler alınmalı, maddi açıdan daha rahat bir hayat için ne gibi girişimlerde bulunmalı, yeteneklerinizi hayata geçirmek adına ince eleyip sık dokumak yerine fırsatları nasıl daha olumlu değerlendirmeli bunu kafanızın içinde muhakkak oluşturmanız gerekecektir. Maddi konular ve sizin için anlamı olan her şey bu tarihten itibaren, ya hep ya hiç tarzı şeklinde sert tepkiler vermenize etki edebilir.

?unu unutmayınız ki,sizler adil yargı gücünün, uyum ve huzurun baştimsali insanlarsınız. Bu nedenle bu süreç içinde herşeyi daha ılımlı ve daha hoşgörülü bir tarzda ele almaya devam etmeli,parasal konulardaki tersliklerkarşısında daha dar bir bütçe içinde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Yalnız bu tümüyle ihtiyaçlarınız reddi değil, bilakis kendinizi ayarlamak adına olumlu bir süreç olabilir. Yatırımlarınız, işinizden kazandığınız para, aile desteği, dışarıdan destek arayışınız gibi konularda da etkin olacak, çok bereketli etkiler olmasa da, dikkat etmeniz halinde bazı durumların farkına varmanız, araştırmanız açısından size çok şey kazandıracaktır. Ay gezegeninin 16:50-20:30 saatleri arasında boşlukta olması dolayısıyla, belirli konularda karar almakta zorluklar yaşayabilir, yavaşlamak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle ilişkinizle alakalı mevzularda sakinlik gayet faydalıdır.

Sabah Gazetesi

Bugün yine kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz..Dengeler sizin için çok önemli. Sorumluluk duygunuzu gelişmiş olması nedeniyle, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz.Yorulmaktan korkmamanız size farklı yapıyor.
BurçlarTerazi Burcu › Terazi Burcu Günlük Yorumu (05 Aralık 2007)