Oğlak Burcu Günlük Yorumu (04 Mart 2008)
(Oğlak Burcu 04 Mart 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan oğlak burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Oğlaklar bugün, mücadele, girişim ve cesaret olgularının temsilcisi Mars gezegenin Yengeç burcunda seyrine başladığı enerjilerle güne uyanacaksınız. Mars gezegeni Oğlak burcunda, koç ve Akrepten sonra en güçlü pozisyonundadır. Bu yüzden oğlaklar mücadeleci ve başarı hırsıyla dolu kişilerdir. Fakat Yengeç burcu sürecinde Mars gezegeni kendi savaşma gücünden oldukça uzak, değerlerine sahip çıkan ve kişiyi elindekilerle yetinmeye ve bu sayede duygusal olarak güvende hissettirmeye yönelik bir etki yaratır.Doğal olarak Oğlaklar gibi, gücü elinde bulundurmaktan hoşlanan,statüsüne önem veren kişiler için iki farklı yönde etki yaratabilir. Olumlu açıdan bakarsak ciddi ilişkinizle alakalı konularda, ilişkinizin güven içinde yürümesi adına son derece istekli olur ve gereken sadakati her zamanki gibi gösterebilirsiniz. Aynı şekilde partnerinizde, beraberliğiniz konusunda sadık ve güvenilir olmaya çalışır. Olumsuz açıdan bakarsak, öyle durumlar yaşanır ki, siz ilişkiniz adına ileriye doğru hamle yaparak bir temel kurmak istediğinizde, karşınızdaki kişinin koşulları gerek maddi gerekse başka faktörler nedeniyle tam belirli olmadığından sağlam bir temel oluşması zorlaşabilir. İyi niyet vardır ama belirsizlik hakimdir veya siz tam olarak kendinizi güvende hissetmediğiniz için, girişimde bulunmaktan çekinebilirsiniz. Burada bir çatışma meydana gelebilir. Sizin hedeflerinizle karşınızdaki kişinin sunabilecekleri, sizin mücadele gücünüzle onun içinde bulunduğu durumun zorlukları net olarak ortadadır.
Yapılması gerekense şudur. Madem beraberlik demek karşılıklı özveri ve herkesin kendi payına düşeni yapması ise, o zaman siz kontrollü bir şekilde kendi ayaklarınızın üstünde durmayı bileceksiniz ve gücünüzü ilişkiniz adına ortaya koyacaksınız, o da sizi koruyacak,kollayacak,sadakat dolu tavırlarıyla aradığınız manevi güvenliği verecektir. Fakat burada hakimiyeti sağlarken, gücünüzü onun üzerinde baskı olarak uygulamaktan,partneriniz de,pasif kalarak sizi sinirlendirmekten uzak duracak. Kısaca karşılıklı olarak dengeyi sağlayacaksınız. Bunu ortaklık konularında ve her türlü sözleşmede kendi güvenliğinizi sağlamak adınauygulayabilirsiniz. Bunlara dikkat edilmesi halinde iç dünyanızdaki güven duygusu yükselerek hamlelerde bulunmanız kolaylaşır. Siz bu süreçte ilişkiniz ve partnerinizle ilgili son bir karar verecek, ya birlikte yola devam edeceksiniz veya bundan sonrası adına doğru seçimlerde bulanmayı öğrenmiş olacaksınız.
Not: Sevgili Oğlaklar, geçtiğimiz 15 Kasım 2007 günü, Mars gezegeni, yengeç burcundageri hareketine başlamış ve 31 Aralık 2007 tarihinekadar bu pozisyonunu sürdürmüştü. İleri-geri yörüngesel hareketiyle tekrar Yengeç burcuna girmiş bulunuyor. Ancak bu sefer düz hareketle devam edeceğinden, tüm burçlarkendi yaşam alanlarındaki etkiye göre(yukarıda bu konular açıklanmıştır)mücadele vermeleri gereken mevzularda çok daha dikkatli olmalıve geçmişteki problemlerimuhakkak halletmeli ve herşeyi gözden geçirerek düzenlemelerde bulunmalıdırlar.Bu yapılmadığı takdirde busorunlar türlü vesilelerle kendilerini hissettirecek ve her defasında bir öncekinden çok daha fazla sizi meşgul edecektir.Sabah Gazetesiİşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına olumlu çabalar harcamanız kolay değil. İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Oğlak Burcu Günlük Yorumu (04 Mart 2008) |