İkizler Burcu Günlük Yorumu (02 Nisan 2007)
(İkizler Burcu 02 Nisan 2007 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan İkizler burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiBugün, aile bağlarınız ve iç dünyanızdaki tüm dengeler yerine oturmuş olacaktır. Ailenizin sizin için ne kadar önemli olduğunun bir kez daha bilincine varacağınız bir olay yaşayabilirsiniz. Size destek olan büyükleriniz yada aile kadar yakın gördüğünüz kişiler, bugün önemli bir konuda sizin yanınızda olabilirler veyasiz onlara elinizdeki tüm olanakları seferber ederek mutlandırabilirsiniz. Bugün bazılarınız evlilik teklifi alabilir ve yaşamları için yeni bir sayfa açabilirler. Aidiyet duygunuzun yüksek olduğu bugün içsel güvenliğinizi en iyi şekilde kurduğunuza bir kez daha tanık olacaksınız.
Bugün, yaşamınızdaki zorluklarınızne olursa olsun pozitif bir gündür. Dikkat etmeniz gereken konu, kendi içinizde tüm yapı taşlarınızı oturtarak yine kendinize güvenerek yola çıkmak olmalıdır. Yuvanızdaki şartları en iyi şekle getirmek amacıyla yeni bir karar alabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir eve taşınabilir, kimileriniz ailesinin de onayı ile ayrı bir eve çıkabilirler. Dengenizin bozulmasına sebep olacak terslikler görülmediği gibi, kendinizi huzurlu, mutlu ve rahat hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız.
Sabah GazetesiBugün, çevrenize tepki vermemek için direnebilirsiniz. İnatçı tavırlarla yaklaştığınız her olay, size sıkıcı bir şekilde geri gelecektir. Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Bugün, çevrenizle işbirliği içinde olmanız gereken bir gün. Yakın görüşlerinizi alacağınız kişilerle yoğun iletişime dayalı konuşmalar yapacaksınız.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
İkizler Burcu Günlük Yorumu (02 Nisan 2007) |