Boğa Burcu Günlük Yorumu (09 Ağustos 2009)
(Boğa Burcu 09 Ağustos 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan boğa burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Boğalar Ay gezegeninin Balık burcunun son derecelerindeki ilerleyişi altında Pazar gününe adım atmaktasınız. Bu etki, bazı arkadaşlarınız, gruplarla temasınız veya ne olacağı tam olarak kesinleşmeyen konular nedeniyle keyifsizlik yaratıcı olabilir. Sizin için dostluk son derece önemlidir. Fakat bazı kişiler açıkçası bunu hak etmeyecek şekilde hareket ettikleri için canınız sıkılmaktadır. Verilen sözlerin dışına çıkılması nedeniyle bugün bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Hani bir atasözümüz vardır. Kendi işini kendi görmeli anlamına gelen. İşte bugünkü durumda buna benzemektedir. Kimseye güvenmemeliydim diye düşünebilirsiniz. Günlük enerjinizin bir başka yansıması, değişik ve sıradışı yollarla kendinizi ifade etmeye çalışmanız anlamına gelebilir. Fakat bu pek kalıcılığı olan bir durum olmayacağından kısa süreli bir ilgilenme ardından boş verme şeklinde gelişebilir. Benim de tavsiyem bu etki altında dağılmamanız, bildiğiniz, emin olduğunuzkonular üzerinde yoğunlaşarak günü değerlendirmenizdir.
Saat 15:46-23:24 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, dostluklar konusu bir kez daha gündeme gelebilir. Bazı kişilerden beklediğiniz desteği göremiyor oluşunuz, kendilerine gelince son derece bencil, size gelince vurdumduymaz şeklinde davrandıklarını düşünebilirsiniz. Bu sizin açınızdan rahatsız edicidir. Fakat bu saatlerde çıkışta bulunsanız, sitem etseniz dahi umduğunuz gibi bir karşılık görmeniz mümkün olmayabilir. Saat 23:24 sonrası Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni,maddi ve manevi anlamda tüm paylaşımları belirsiz hale getirebilir. Bu durum bir isyan duygusu oluşturabilir. Farklı ve sıradışı davranmak istediğiniz halde önünüzde oluşan engellerle boğuşmak zorunluluğunuz vardır. Bu durumdan kurtulmanın yolu alternatif yollar üreterek çıkış yolu bulmaktır. Özgürlük dürtünüz her ne kadar yüksek olsa da, bazı bağımlılıklarınız nedeniyle gönlünüzce hareket edemiyor olmak üzerinizde baskı oluşturabilir.
Mutlu, huzurlu, şanslı bir Pazar günü dileğimle,Sabah GazetesiDüşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; eski alışkanlıklarınızı gözden geçirerek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyleryaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Boğa Burcu Günlük Yorumu (09 Ağustos 2009) |