Boğa Burcu Günlük Yorumu (02 Kasım 2009)
(Boğa Burcu 02 Kasım 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan boğa burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet Astroloji2 Kasım Pazartesi
Sevgili Boğalar bugün,Akrep burcundaki Güneş ile burcunuzda ilerleyen Ay gezegeni arasında meydana gelecek Dolunay etkisi altında güne adım atmaktasınız. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, çevrenizle olan irtibatınızda, kimliğinizin ve amaçlarınızın farkında olmanızdır.Çalışma şekliniz, kendinizi ifade biçiminiz, kullandığınız sözcükler bu etki altında son derece önemlidir. Etrafınızla bağlantı kurarken, inatçılıktan, illa sizin söylediklerinizin doğruluğundan dem vurmayınız. Başka görüşlere de açık olmaya çalışınız.
Yerine getirmenizin zor olabileceği kararlardan en azından bugünlerde uzak durmaya çalışmanız faydalıdır. Dolunay ilişkinizle alakalı konularda da etkili olacağından bugünlerde partnerinizle olan ortak paylaşımlarınız konusunda dikkatli hareket etmeli, birbirinize karşı anlayış ve hoşgörüyü, sevgi ve saygıyı ihmal etmeyiniz. Kendi değerlerinize nasıl sahip çıkıyorsanız,onun inandığı ve önem verdiği herşeyi de aynı şekilde korumaya çalışmanız son derece yararlıdır. Böylece dolunay etkisi altında hem huzurlu bir zaman geçirmiş olur hem de ilişkinizde yaşanabilecek durumların üstesinden gelebilirsiniz.
Aydınlık bir hafta dileğimle,
iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
[email protected]Sabah GazetesiBugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Duygusalpaylaşımlarınız konusunda, partnerinizle birlikte cömert bir tutum izlemeniz, pozitif bir enerjinin oluşmasına neden oluyor. Akşam saatlerinde daha aktif olacaksınız.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Boğa Burcu Günlük Yorumu (02 Kasım 2009) |