Başak Burcu Günlük Yorumu (09 Eylül 2008)
(Başak Burcu 09 Eylül 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan başak burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Başaklar bugün burcunuzla uyumlu görünüm yapacak olan Ay oğlak burcu seyri altında güne adım atmaktasınız. Bu enerji, aşk hayatınız, çocuklarınız ve diğer yaşamsal konularda bütünlüğe verdiğiniz önemin göstergesi olarak değerlidir. Bir yandan toplumsal yaşamınızdaki sorumluluklarınızla mücadele verirken, diğer taraftan aşk hayatınızla ilgili alanda huzur ve güvenliğe kavuşmanız tabi ki rahatlatıcı bir durum olur.Yani aşk sizi beslemelidir, hatta hayata bağlamalıdır ve belli bir ciddiyet içinde sürmelidir. İşte o zaman dışarıdaki mücadelede daha güçlü adımlar atmanız mümkün hale gelebilecektir. Bu enerji kimileriniz için, evlatlarıyla ilgili konularda da geçerli olabilir. Onların yarınlarını garanti altına almanın yolu, girişimlerinizin başarılı sonuçlarıyla birebir alakalıdır. Yaşamınızı düzgün bir çizgi üstünde sürdürdüğünüz zaman, etrafınızda bulunan kötü niyetli insanlardan da korunmanız kolaylaşacaktır.
Hakikaten son zamanlarda şöyle dönüp çevrenize baktığınızda, sizi inciten durumların en başında gelen mesele, yıllardır can bildiğiniz, dost gördüğünüz insanların tuhaf davranışlarıyla karşılaşıyor olmanızdır. Oysaki şu an öyle durumlarla uğraşmaktasınız ki, desteklenmeniz gerekirken, üzerinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler nedeniyle zaman bile kaybediyor olabilirsiniz. Evet işte bütün bunlar, günlük enerjiler altında doğal olarak ön plana gelebilir. Durum böyle olunca tabii ki bazı konularda daha ciddi düşünmek gerekmektedir. Herşeyden önce kendinize karşı olan sorumluluğunuz önemlidir. Size kim ne yaparsa yapmaya çalışsın, sonuçta kaybedecek olan kişi kendisidir. Çünkü sağlam ve oldukça yardımsever bir dostu veya bir sevgiliyi kaybetmiş olacaktır. Siz bunları düşünmeyin, yolunuzda ilerlemeye çalışın. Bu zor günler bir gün bittiğinde herkes kendi yaptığından nasılsa utanacaktır.Sabah GazetesiDuygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Gizemli davranmaktan vazgeçmelisiniz. Çevrenizde sizi huzursuz eden kişileri yargılamadan sınamak istiyorsunuz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Başak Burcu Günlük Yorumu (09 Eylül 2008) |