Aslan Burcu Günlük Yorumu (05 Aralık 2008)
(Aslan Burcu 05 Aralık 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan aslan burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Aslanlar burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacak olan Güneş ve Mars gezegenlerinin kavuşum enerjisi altında bugün, hayatın güzelliklerini sevdiklerinizle paylaşmak, arzularınızı içgüdüsel bir şekilde karşınızdakine hissettirmek sizi keyiflendirebilir. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, yolculuklar yaparak ilginç insanlarla bir araya gelmek, macera yaşamak arzunuz da bugün oldukça ön plandadır. İyimser yaklaşımlarınız ve hırslı mizacınızla kimi zaman düşünmeden hareket etmeniz mümkündür. ?ans oyunları, spor karşılaşmaları, internette keyifli arkadaşlıklar kurmak, tiyatro izlemek, arkadaşlarınızla bir araya gelerek eğlenmek sizi fazlasıyla mutlu edebilir.
Coşkunluğunuz bugün o denli bellidir ki, size dışarıdan bakan kişiler, kendinize olan güveninizin farkındadırlar. Zihinsel yönden aktivitelere yatkın olacağınız bugün, değişim arzunuz, riskli hareketlerde bulunmanıza neden olabilir. Özellikle bu enerji,sizi ilginç olan kişi ve faaliyetlere yönlendirebilir. Güçlü kişiliğiniz, iyimser tavırlarınız ve sıcak yaklaşımlarınızla bugün karşı cins üzerinde fazlasıyla etkili olabilirsiniz. Aşk açısından şanslı olduğunuz bugün, dikkat etmeniz gereken tek konu, herkesin sizin gibi düşünmesinin mümkün olmayacağını bilerek,abartılı hareketlerden uzak durmaktır. Yani birisine ilan ederken veya size edildiğinde ilginç sürprizler yaşanması mümkündür.Sabah Gazetesiİkili ilişkilerinizde size para kazandıracak aktivitelerin içinde olacaksınız. Sezgilerinizçok önemli.. Size o an için çözümsüz gibi görünen işlerinizin, aslında o kadar karmaşık olmadığını görecek ve çıkış yollarını çok kolay bulacaksınız. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Aslan Burcu Günlük Yorumu (05 Aralık 2008) |