Akrep Burcu Günlük Yorumu (27 Mayıs 2008)
(Akrep Burcu 27 Mayıs 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan akrep burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Akrepler özgürlük duygusunu günün uzun saatleri boyunca tam olarak hissetmenizin zor olduğunu belirterek yorumunuza başlıyorum. Saat 05:50-16:40 saatleri arasında, güvenliğinizi ilgilendiren her konuda sanki ayağınızda bir pranga varmış gibi, ağır hareket edebilirsiniz. Aslında kafanızın içinde birçok yeni proje, fikir ve düşünce olduğu halde, bu saat dilimi içinde bütün bunları ifade edebilmeniz, ortaya koyabilmeniz tuhaf bir şekilde engellenebilir veya eksikler nedeniyle tekrar uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Benim size tavsiyem yeni bir şeye başlamaktansa, yarım kalan işlerinizi bitirmenizdir. Çünkü bu saatler bu türden işler için gayet etkilidir. Duygu dünyanız açısından güne bakarsak, kafanızın içindeki bazı durumlara hayır diyebilmeyi çok istediğiniz halde, bulunduğunuz konum nedeniyle evet demek zorunda kalışınızın sizde yarattığı sıkıntıdır. Çünkü bugünkü etkiler altında bir yön belirlemek ve o rotada kendi bildiğinizce ilerlemekmümkün değildir.
Bu durumu,yolu bilen ama kılavuzlagitmek zorunda olan, gemi kaptanına benzetebiliriz. Kendini nasıl hisseder bir düşünsenize. Aslında o güzergahı adım gibi bildiği halde, otorite konumundaki hayat, hayır şu kişiye uymak zorundasın demektedir. Boşluktaki Ay etkisi altında o kılavuz,kimi zaman ailenizdir, kimi zaman sevgiliniz, kimi zaman ise sizden daha üst kademedeki bir insan veya bizzat kendi korkularınızdır.Burada yapmanız gereken zorla da olsa sevimli davranmak, sabırlı olmaya çalışmak ve günlük işlerinizi rutin bir şekilde yoluna koymaktır. Saat 16:40 itibariyle aşk hayatınızla ilgili konularda cömert, romantik ve cana yakın paylaşımlarda bulunmak hoşunuza gidebilir. Tüm isteğiniz günün stresini veya bazı insanların üzerinizde yarattığı baskıyı unutmak ve kafanızı boşaltmaktır. Ayrıca sınırsızlık özleminiz yükselebilir, üzerinizde denetim uygulanmayan, hesapsız bir şekilde özgür saatler geçirmek, aşkı teninizde hissetmek, hiçbir kurala bağlı kalmadan farklı bir akşam yaşamanın size iyi geleceğini düşünebilirsiniz. Kimileriniz ise sadece dinlenmek, sevdiğiniz hobilerinizle ilgilenmek ve günü bitirmek niyetinde olabilirsiniz.Sabah GazetesiBugün, sevdikleriniizngirişimlerineyardım edecek ve onların sorunlarıyla ilgileneceksiniz Onlara daha yakın olacak ve sevginizi paylaşacaksınız. Ailenizin bireylerine karşı derin bir duygusallık duymanıza rağmen, evden uzak ortamlarda bulunmanız, onların tepkisel davranışlarına neden oluyor, dikkatli olun.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Akrep Burcu Günlük Yorumu (27 Mayıs 2008) |