Akrep Burcu Günlük Yorumu (09 Şubat 2009)
(Akrep Burcu 09 Şubat 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan akrep burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Akrepler yeni bir haftaya, iki önemli oluşumun etkisi altında adım atmaktasınız. Saat 16:39 da meydana gelecek Ay Tutulması ve ardından 16:50 de Aslan-Kova burç düzlemi üstünde oluşacak dolunayın sizlere olan yansımasını beraber ele alalım. Bugün mesleki konularda kendinizi güçlü bir şekilde gösterme ihtiyacınıziyice belirgin hale gelebilir. Bulunduğunuz alanda liderliği ele geçirmek ve tek söz sahibi olmak arzunuz yoğundur. Bu yoğunluk sizi yeni bir iş sahibi olmanızda veya kendi işinizi kurmanızda da teşvik edicidir. Kimi Akrepler için bu durum iş yerinizde yapılacak yeni bir değişimin işareti olabilir, ki bu değişim sizin için gayet yararlıdır. Çünkü kendi yeteneklerinizi ifade edebileceğiniz şartlar oluşmaya başlamıştır. Bazılarınızda ise bu durumun yansıması daha kitlesel olabilir. Karşınıza çıkabilecek bir teklif veya bir yenilik sayesinde isminizi bulunduğunuz alanda duyurabilmeniz mümkün hale gelebilir. İşte bugün özgüveninizin bu denli yüksek oluşu, ailevi konularda veya yuvanızla alakalı mevzularda kendinizi özgür bir şekilde ifade etme arzunuzu yoğunlaştırabilir.
Kimileriniz yeni bir yuva kurmak bazılarınız ise, yerleşim yerinizi değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yalnız ben gerek mesleki ve gerekse ailevi konularda sakin olmanızı ve durumlar net olarak yerine oturmadan hareket etmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bugünkü oluşumların altında biraz yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir.Ailevi durumunuzla ilgili olabilecek bazı gelişmeler, sizin ideallerinizle örtüşmeyebilir veya böyle bir risk meydana gelebilir. Biz önlemimizi alalım da, herhangi bir ters durum olursa en azından pişmanlık duymayız. Çünkü dolunay zamanları yeni başlangıç zamanı değildir. Olayların tam oturması, açıklığa kavuşması için temkinli olma vaktidir. Ayrıca bugünkü oluşum geçtiğimiz 26 Ocak tarihinde meydana gelen durumların veya aldığınız kararların geldiği son noktayı görebilmenizi sağlayıcıdır. Saat 21:29-Salı 07:39arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından akşam saatlerini,günün stresini atabilmek adına dinlenerek geçirmeniz faydalıdır.Sabah Gazetesiİçinizde enerji patlaması var. Yapmak istediğiniz şeyler sadece kendi özeliniz fakat, toplumsal baskıyı üzerinizde hissetmek, canınızı sıkıyor. Satın alma konusunda yeni planlara ihtiyacınız olacak. Bazı masraflar için henüz çok erken. Şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Değişimden hoşlandığınız bir gün içindesiniz
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Akrep Burcu Günlük Yorumu (09 Şubat 2009) |