Yengeç Burcu Günlük Yorumu (04 Eylül 2007)
(Yengeç Burcu 04 Eylül 2007 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan yengeç burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiBugün, parasal konularda,uzun zamandır içinizde biriken öfkenizi, sıkıntılarınızı ve tüm geriliminizi dile getirmeye çalışabilirsiniz. Size günlük yorumlarda hatırlarsanız Ağustos başında bu tür durumların oluşabileceğini ve sakin bir şekilde davranmanız gerektiğinden söz etmiştim. Aktivite halinde olmanıza ve kafanızın içindeki fikirleri hayata geçirmenize engel olan Mars enerjisinin konumu nedeniyle ne yazıkki bugün, bu etkiler altında iç dünyanızda kurtulmak istediğiniz bazı problemler sizi köşeye sıkıştırarak isyana sürükleyebilir. Siz de doğal olarak bunları dile getirmeye çalışabilirsiniz veya öyle durumlar oluşur ki, parasal olarak kendinizi yetersiz hissetmenin stresini yaşayabilirsiniz. Bu sert enerjiyle baş edebilmek zor olabilir ama kendinizi en azından bunun farkında olarak bilinçli şekilde kendinizi düzenleyebilirseniz ve özellikle 28 Eylüle kadar sabırlı olabilirseniz, Mars burcunuza geçtiği andan itibaren atak olmanız ve durumunuzu düzeltecek girişimlerde bulunmanız için gerekli enerjiyi israf etmemiş olursunuz. Ayrıca bu enerjinin bir diğer etkisi ise, duygusal konularda da gerilimi arttırarak, gizli ilişkilere meylinizi arttırabilirveya cinsel konularda aşırı isteğe yol açabilir. Tek bir kişiye bağımlı kalmak yerine iki seçenek arasında hangisini tercih edeceğiniz yönünde şaşırmanız anlamına gelebilir. yapmanız gereken yeteneklerinizi hayata geçirmenizi sağlayan özelliklerinizden yararlanarak, parasal durumların en azından bu müddet içinde üstesinden gelebilmek olmalıdır.
Günlük enerjinin diğer bir etkisi ise, yukarıdaki durumların,yakın çevrenizle olan sözel iletişiminizi zorlaştıracak oluşudur.Oysaki zihinsel olarak o denli zeki planlarınız var ki, gözlerden uzak kaldığınız bu süreç içinde yaptığınız çalışmaları veya düşünceleriniziortaya koyabilmek adına son bir gözden geçiriş süreci yaşamaktasınız. Kendinizden şüphe etmenize neden olan bazı durumların, güven kaybetmenize yol açmaması için, endişeli ve aşırı hassasiyet içinde olmamaya dikkat edin. Düşündüğünüz konularla ilgili, detayları bir kez daha ele alarak, günün stresini bu şekilde boşaltmaya çalışırsanız daha yararlı olacaktır. Yoğun görüşmeler ve koşuşturmalar olabilir, planlarınızdan lütfen çok fazla güven duymadığınız kişilere söz etmeyin. Yerin kulağı var atasözünü unutmayınız.
Sabah GazetesiGücünüzün farkında olmanıza rağmen, bulunduğunuz ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle zihinsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Taviz vermek istemiyorsunuz. Olayları küçük iddialaşmaların ötesine taşımamalı, mesleki anlamda kendiniz ifade etmek için sistemli çalışmayı tercih etmelisiniz. Sabır size yakışıyor.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Yengeç Burcu Günlük Yorumu (04 Eylül 2007) |