Yay Burcu Günlük Yorumu (15 Nisan 2008)
(Yay Burcu 15 Nisan 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan yay burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Yaylar günün etkilerini iki bölümde incelemek gerekecektir. Önce Ay gezegeninin boşlukta olacağı 06:57-15:07 saatleri arasında dikkat edilmesi gerekenlerle yoruma başlamak istiyorum. bu etki altında dış dünyada fikirlerinizi ifade etmeniz konusunda engellerle karşılaşmak mümkündür. Eğitim hayatında olanlar dersleri, iş hayatında olanlar girişimleri konusunda gecikmelerle karşılaşabilir. Bu durum kesinlikle sizi yıldırmamalı, sakin ve kontrollü olmaya devam etmeli, eksikler not alınmalı ve uzman kişilerle karşılıklı fikirler paylaşılarak daha iyi bir yöntem geliştirilmeye çalışılmalıdır. Tersliklerin üstüne gitmek, çatışma halinde çözmeye çalışmak yanlış olabilir. Bu saat diliminde yeni bir girişimde bulunmak ise daha sonra pişmanlığa yol açabilir. Yolculuklar konusunda her zaman belirttiğim gibi hiçbir sorun yoktur, sadece ani ve beklenmedik durumlarda otokontrol şarttır. Rutin işlerinizi halletmeniz, sosyal ilişkilerinizi devrede tutmanız ve gecikmeler karşısında sakin olmanız en önemli koşuldur. Ne kadar özenli ve dikkatli çalışırsanız çalışın çevrenizdeki insanların sizi takdir etmesini beklemeden sadece görevlerinizi yerine getirmeniz yeterlidir.
Saat 15:07 itibariyle Başak burcunda ilerlemeye başlayan Ay, odak noktanızın mesleki alana çevrilmesi ve yoğun bir şekilde işlerinizle meşgul olmanız dolayısıyla kendinizi düşünmeye pek fırsatınızın olmayacağını göstermekte. Zihinsel faaliyetleriniz açısından uygulamacı ve araştırmacı ruhunuzön plana gelebilir. Bu durumda detayları fark etmek kolay olsa da,pratik şekilde bitirmek için sabır şarttır.Sabah GazetesiBugün, içinizde biriktirdiğiniz duyguların yüzeye çıkması, ailenizle aranızda bazı problemlere neden olabilir. Enerjinizi, tepkilerinizi ve isteklerinizi paralel tutmayı başarmalısınız. Emlak alım satım işlerinizde yapacağınız bazı girişimler için uygun bir dönem. Planladığınız işlerin yolunda gitmesi için gösterdiğiniz olumlu çabalarınız, istekleriniz doğrultusunda ilerleyecek
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Yay Burcu Günlük Yorumu (15 Nisan 2008) |