Kova Burcu Günlük Yorumu (09 Ekim 2008)
(Kova Burcu 09 Ekim 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan kova burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Kovalar bugün sizin için gayet olumlu enerjiler mevcut. Ay gezegeninin tüm gün boyunca burcunuzda ilerleyecek oluşu, herşeyden önce gündelik işlerinizde daha güçlü bir ifade ve özgür hareket etme anlamı taşıyor. Umutlarınız için yeniliklere yer açarak ve bunları hayata uygulamak adına istekli davranarak ilerlemeniz halinde hem özgüvenli bir şekilde ilerleyebilir hem de başarı elde edebilirsiniz. Tercihlerinizin altını belirleyici olan bu etki, duygu dünyanızla alakalı konularda da sizi bağımlılıklarınızdan ve korkularınızdan emin kılarak cesaretli hareket etmeniz adına destekleyicidir. Kimi zaman ulaşılması zor ideallerimiz vardır. Fakat nereden başlayacağımızı bilemeyiz. Sanki birinin şöyle bir iteklemesine ihtiyaç duyarız. İşte bu enerji bunu sağlayabilir. En azından bugün kendinizi bir şeyler yapabilecek kadar moralli hissedebilirsiniz.
Çevrenizdeki insanlardan veya kendi içinizde oluşan baskılarla bugün mücadele etmeniz daha kolaydır. Ruhsal açıdan çöküntü yaşamadan ve kimliğinizle kargaşaya düşmeden neyi istediğinizi veya istemediğinizi açıkça ortaya koyabilirsiniz. Günün devamında meydana gelecek bir başka enerji ise, gerek bireysel ve gerekse toplumsal girişimlerinizde sizi destekleyicidir. Özellikle iş, eğitim, ticari, yurtdışıyla alakalı konularda birileri veya devlet destekli gelişmeler yaşanabilir. Af, vize, uzak bir ülkeye yerleşim, mesleki uzmanlıkla alakalı fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu durumda belki de yıllardır hayalini kurduğunuz veya son bir yıldır planlarınız içinde olan bir hedefi gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz.Sabah GazetesiDetay ve taktiklerden nefret ediyorsunuz. Siz zaten ilk bakışta konunun özünü gördüğünüz için, gereksiz ayrıntılar canınızı sıkıyor. Her şeyi kendiniz yapma gibi bir alışkanlığınızdan artık vazgeçmeli, yakıcı duygularınızın esiri olmamalısınız. Burcnuzda ilerleyen Ay sizi çekici kılarken, kıskançlık duygularınızı da ön plana çıkarıyor.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Kova Burcu Günlük Yorumu (09 Ekim 2008) |