Kova Burcu Günlük Yorumu (06 Şubat 2009)
(Kova Burcu 06 Şubat 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan kova burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Kovalar saat 06:05 itibariyle Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında güne adım atmaktasınız. Bugün çalışma hayatınızla ilgili konularda yorgunluk ve enerjinizin zorlanması mümkündür. Ilımlı davranışlarda bulunmak yine size düşüyor denilebilir. Günlük koşuşturma içinde yapmanız gerekenlerin haricinde işler önünüze gelebilir. Siz saptadığınız konularda hızlı bir şekilde ilerlemekten yanayken, etrafınızdaki insanlar, gereksiz detayların üzerinde hassasiyet gösterdiklerinden, doğal olarak belli bir plan dahilinde hareket etmeniz gerekebilir. Bu durum ise sizin için hakikaten sıkıcı olabilir. Özellikle sabah saatleri gerilim yüksek olabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda istemeden de olsa, işin gidişatıyla ilgili sorunlar çıkabilir.
Tabi ki böyle durumlarda olabildiğince sabırlı davranmalısınız. Günün enerjisi altında ailevi meselelerde önemli bir paya sahiptir. Bir yandan işlerinizi yaparken diğer yandan bu konularla da ilgilenmeniz gerekebilir. Bu kadar yoğunluğun içinde kesinlikle dinlenme araları vermek, geriye çekilerek kendinizi sakinleştirmek iyi gelebilir. Sağlık konusu da diğer önemli konular gibi, ister kendiniz isterse yakınlarınızla alakalı olarak önem arzedebilir. Günü olumlu geçirmenin tek yolu, bütün bunları makul karşılamak ve sakin bir şekilde halletmeye çalışmakla olabilir. Demek oluyor ki, akışa göre esnek düşünmemiz gerekecek.Sabah GazetesiUçuk yönlerinizi sizden daha iyi bilen yok. Bugün katılacağınız tolantılarda oto kontrol sisteminiz çok önemli. Yakın ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz.İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Kova Burcu Günlük Yorumu (06 Şubat 2009) |