(Kova Burcu 04 Haziran 2012 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan kova burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Sevgili Kovalar, 4 Haziran saat 14:12itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması, arkadaşlıklarınız, her türlü organizasyonveya grup faaliyetleriniz, platonik ilişkileriniz, dernek çalışmaları,insanlığa yararlı olabilecek her türlü hizmetleriniz, patronunuzunfinansal geliri(bu durum sizin maddi geliriniz açısından önemlidir),kazanç sağladığınız alanlar, liderlik kabiliyetiniz, bireyselkimliğiniz, geleceğe dönük hedefleriniz, hayallerinizlealakalıkonularda şu anda içinde bulunduğunuz durumu her yanıyla gözden geçirmekve değiştirmek adına istekli olduğunuz bir gündesiniz. Yapmanızgereken,arzu ettiğiniz ve düşlerini kurduğunuz bir gelecek için mevcutşartlarınızı yapılandırmak ve aksayan kısımları düzeltmek için mücadeleetmektir.
Doğal olarak yenilere yeraçabilmek için eskinin bir şekilde devreden çıkması gerekmektedir. Bualan yenileştirmek adına reform hareketlerinin görüldüğü yerdir.Yenilenme gücünüz size rehberdir.Liderlik gücünüzü gösterebileceğinizalanlara yönelmek, tekbaşınıza gücünüzün yetersiz kaldığı konularda,sizinle aynı şekildedüşünen insanlarla bir araya gelerek faaliyetlerinde bulunmayıdüşünebilirsiniz. İleriye yönelik hayallerinizi gerçekleştirmek adınagirişimde bulunmak veyasize destek olabilecek insanlarla bir arayagelmek,eksiklerinizi saptamak ve yanlışlarınızla yüzleşerek dönüşümükabul etmek sizi başarıya ulaştırabilir.
Kısmi Ay Tutulması, evlilik-ilişki, iş ortaklığı konularının gözdengeçirilmesi, yatırım ve ortaklaşa kazanımların ele alınması, çocuklar,aşk hayatınızla ilgili meselelerin uzun vadeli olarakincelenmesi, çalışma hayatınız, sağlığınızla ilgili konularda çabasarfedilmesi anlamında da etkilidir. Ayrıca tüm burçlar açısından ortakbir not olarak eklemek isterim.
Doğum haritalarınızda, Kısmi Ay Tutulmasınıngerçekleştiği alantümüyle mercek altına alınmadan söylenecek, yazılacak her şey geneletkiler olmaktan öteye geçmez. Bunun bilinmesinden yarar görüyorum.
Bazen yol ayrımları vardır hayatta ve insan ne yöne gideceğini bilmek ister. Dilerim en doğru yol önünüzde açılır. Huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,