Kova Burcu Günlük Yorumu (04 Aralık 2008)
(Kova Burcu 04 Aralık 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan kova burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Kovalar burcunuzda iki gündür ilerlemekte olan Ay gezegeni saat 04:15 itibariyle boşluğa gireceğinden, kendinizi dış dünyada ifade edebilmekte, duygularınızı dışarıya aksettirmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Sanki tüm dünyayı kafanızın üzerinde taşıyor gibisinizdir. Yapılacak onca şey, bazen birinsanın tek sözüne kalmış gibidir,kimi zamansa olağanüstü bir çabayı gerektirmektedir. Sanatçılar için bu saatler arasında şarkı, şiir veya edebi yolla kendilerini ifade etmeleri gayet mümkündür. Hisler oldukça derindir ve derin olduğu kadar da, tarafsızlığa açıktır.
Bu etki,herşeyin elle tutulur gözle görülür ve ispat edilir olduğuna inanan kişilerde zorlayıcı değildir. Çünkü onlar, gerçekleşmeyen veya terslik çıkan konularda bunların sebebini mantıkla açıklamaya çalışabilirler. Fakat tam tersine hassasiyet, aşırı duyarlılık gösteren hisli kişilerde zorlayıcı olabilir. gün içinde bu etki altında yeni bir girişimde bulunmak, önceden alınmış bir kararı değiştirmek sakıncalı olabilir. Tam tersine sakin olmak, ertelemek, gerekirse daha sonra yapılması adına gerekli beklemek faydalı olabilir. Saat 20:25 itibariyle Balık burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisialtında ise, parasal konularda daha duyarlı davranmaya çalışmanız mümkündür. Açık ve objektif hareket edebilir, büyüleyici, baştan çıkarıcı ve etkileyici herşeye karşı bağımlılık gösterebilirsiniz.
iremSU Mynet Astroloji DanışmanıSabah GazetesiÇevrenize yardımcı olmak istediğiniz bir gün. Fakatsizden beklenen isteklerin fazlalığıkarşısında bocalamanız mümkün. Bugün duygusal paylaşıma herkesten fazla ihtiyacınız var. Dostlarınızın duygularını dinlemek yerine biraz da siz düşüncelerinizi paylaşmaya çalışın. Farklı detaylar üzerinde durmanız, hiç de hoş değil.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Kova Burcu Günlük Yorumu (04 Aralık 2008) |