Kova Burcu Günlük Yorumu (02 Nisan 2008)
(Kova Burcu 02 Nisan 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan kova burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Kovalar, Ay saat 11.14 de boşluğa gireceğinden, gün içinde uygulamak istediğiniz yenilikleri bu saate dek gerçekleştirmeniz faydalıdır. Özgürce düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşabilir, başkalarından etkilenmeden fikirlerinizi açıklayabilirsiniz. Farklılığınızı ortaya koymanız gayet kolay olacağından sözleriniz ve tavırlarınızla ilgi uyandırmanız yine bu saate kadar daha kolay olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgili değişimde bulunmak istiyorsanız yine bu vakit uygundur. Ekip halinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz projeleri dış dünyaya sunmak zamanıdır. Sabahki toplantılarınız randımanlı geçebilir, kendinizi zayıf hissettiğiniz konularda çevrenize güçlü tepkiler vermeniz, orijinal fikirlerinizi bir amaç çerçevesi içinde toplamanız da yine bu saatlerde mümkündür. Belirtilen saat itibariyle ise, dikkatli olmak, son anda karar değiştirmek veya başka yöne kaymak daha sonra yanılgıya sebebiyet vereceğinden beklemede kalmanız yerinde olur.
Saat 19:44 itibariyle iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür, burcunuzla uyumlu görünüm yapacağı Koç burcunda seyrine başlayacaktır. Bu etki 17 Nisan tarihine kadar hüküm süreceğinden sizler, yolculuklar ve eğitim hayatınızla ilgili konularda hızlı hareket edebilir, hızlı bir şekilde fikirlerinizi dışarıda ifade edebilirsiniz. Orijinal düşüncelerinizi belirli bir amaç doğrultusunda yönlendirme gücüne sahip olmanız bu enerji sayesinde daha kolay olabilir. Parasal düşünmekten ziyade öncelikle kendi sesinizi duyurmak istediğiniz bir konu varsa koç burcundaki merkürle artık mümkündür. Yalnız dikkat edeceğiniz nokta, sinirlenmeden, sakin ve mantıklı bir şekilde insanlarla iletişime geçmenizdir. Tabi ki sizin projenizi benimsemeyen veya sizin gibi düşünmeyen kişiler olacaktır. Fakat siz kendinizden emin olursanız, akıllıca izah ederseniz reddetmeleri zordur. Ani yolculuklara çıkma hevesiniz yükselebilir. Yalnız lütfen araba kullanırken hız limitini aşmayınız, güvenli firmalarla seyahat ediniz. Yakın çevrenizde bulunan dost, ahbap ve kardeşlerinizle ilişkilerinizi düzgün tutmaya çalışınız. Agresif tepkiler göstermeyiniz. Bunun dışında büyük bir sorun çıkmadığı gibi, ilginç keşiflerde bulunacağınız parlak fikirler bu dönemde daha fazla ortaya çıkabilir. Buluşçuluğunuz artabilir, eğitim hayatınızla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Saat 22:53 itibariyle Ay Balık burcunda ilerlemeye başladığında parasal konularda iyimser hareket etmek yerine belirli bir bütçe içinde harcamalar yapmak daha olumludur.Sabah GazetesiAşk konusunda engellerden hoşlanmıyorsunuz. Bugün, sosyal ilişkilerinizle duygusal konuları başarıyla pekiştireceksiniz. Çocukları olan Kovalar için ilginç bir gün. Onları daha sosyal ve yardım sever yapma çabası içindeler. Paylaşım duygusunu hissettirmek isteyecekler. Çevresel aktiviteleringündemde olması yaşamlarına renk katacak.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Kova Burcu Günlük Yorumu (02 Nisan 2008) |