Koç Burcu Günlük Yorumu (07 Mart 2008)
(Koç Burcu 07 Mart 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan koç burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Koçlar bugün, 01:53 den itibaren etkili olmaya başlayacak enerjiler altında, yaşamınızla ilgili gerek özel gerekse sosyal ilişkiler açısından farklı bir dünya arayışı ve özgürce yaşama isteği sizi sarabilir. Fakat bu öyle bir dilektir ki, gerçek hayatın tüm kural ve yasaklarından uzak olmalı ve hiçbir zorunluluk yada baskı hissetmeden gönlünüzce yaşanmalıdır. Sahiplenici olmayan, ileriye yönelik düşünülerek başlanmayan yada herşeyin doğal akışında yaşanacağı bir aşka özlem duyabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu enerji altında sınırsızca, kural koymadan doyasıya tadını çıkarmak istersiniz hayatın. Sevdiğiniz kişinin kendine özgü davranmasını, size özgürce yaklaşmasını, sıkboğaz etmeden aşkın tadını çıkarmasını bekleyebilirsiniz. Dünyaya bakış açınız da aynı aşk gibidir. Savaşların,kavgaların olmadığı, sınırların ortadan kalktığı, herkesin kendi hür ve özgür iradesiyle kendini oluşturacağı bir dünyanın özlemini duyarsınız. Gayet çağdaş, insan haklarına önem verilen, sokağa çıktığınızda can güvenliği olan bir yerde yaşamayı, teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanmayı düşleyebilirsiniz. Eşit ve hak ve özgürlükler ülkesinde, geleceğinizi şekillendirmek niyetinde olabilirsiniz.
Saat 11:10 itibariyle,mücadele gücünün astrolojik temsilcisi Mars ile güç ve kontrol, dönüşüm gezegeni Pluto karşıt bir açıyla birbirlerine sert bir görünüm oluşturacaklar. Karşıtlık enerjisi eğer her iki yönde de dengeli bir şekilde kullanılabilirse aslında büyük bir potansiyel gücün ortaya çıkması anlamı taşır. Sizler için bu enerjinin anlamı ise son derece dikkatli olmanızı gerektirmekte. Eviniz, aileniz yada ailenizi oluşturan kişilerle geçmişte yaşanan bir sorunun gerek mesleki gerekse toplumsal hayatınız açısından yeniden ele alınışı ve bu sefer bu problemin tümüyle ortadan kaldırılması adına yaşanabilecek bir gerilimi göstermektedir. Sizi şu an bulunduğunuz ortamda çaresiz bırakan bir durum nedeniyle ani kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Kimileriniz için bu durum ailenizin üzerinizde baskı kurması yüzünden öfkeli oluşunuz ve bu nedenle artık ipleri kopararak yeni bir hayat kurmayı düşünmeniz anlamı taşıyabilir. Her şekilde bu yeni bir dönüşümün işaretidir fakat bu dönüşüm,bir takım sıkıntılar sonucu ve gerginlik altında alınmaktadır.Siz bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmak istiyorsanız öncelikle kendi değerlerinize sahip çıkarak, kimsenin etkisi altında kalmadan ve gerilimli tepkiler vermeden hareket etmeye özen gösteriniz. Dikkat etmeniz gereken konu, bu kararın gerçekten sizin adınıza doğru olup olmayacağını düşünmenizdir. Yani öfkeyle oturup zararla kalmamak için aşırı tepkisel davranmayınız.Sabah GazetesiÇevrenizle iş birliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. İlişkiler konusunda girişken ve yetenekli olduğunuz halde,sinirlerinizi bozacak konu buluyorsunuz. İş yaşantınızda çevrenizle baş etmeniz her zaman mümkün olmayabilir. Sabırlı olmalısınız.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Koç Burcu Günlük Yorumu (07 Mart 2008) |