Koç Burcu Günlük Yorumu (01 Şubat 2009)
(Koç Burcu 01 Şubat 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan koç burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Koçlar bugün,iletişimde bulunduğunuz insanlarla daha ılımlı ve hoşgörülü bir tarzda görüşmeye dikkat etmelisiniz. Kafanızın içindeki hedeflerin gerçekleşmesini istiyorsanız bu durumda dikkatli olmak ve gergin konuşmalar yapmaktan sakınmak gerekir. Sonradan pişman olacağınız sözler sarfetmek, sizi şu an bulunduğunuz durumda ileriye değil bilakis geriye götürücü bir etki yaratabilir. Genel olarak tüm burçlar için geçerli olan bu etki altında stratejik olarak düşünmek son derece mantıklıdır. Her ne olursa olsun kendinizi tutmayı bilmelisiniz. Eğer bazı konularda görüşmeniz gerekiyorsa kırıcılıktan uzak, gayet olgun bir ifadeyle bağlantı kurmanız sizi başkalarının gözünde güçlü bir pozisyona getirebilir.
Günlük enerjinin bir diğer özelliği,mesleki konularda kendinizi gözden geçirmenizi ve yeni bir yol çizmek için kafanızın içinde planlamalar yapmanızı sağlayıcı oluşudurÖncelikle işinize olan sorumluluğunuzla kendi istekleriniz arasındaki çelişkinin önüne geçmek gerekir. Kendinizi göstermek ve tanınmak istiyorsanız kararlı olmanız lazımdır. Bunun için otorite konumunda bulunan ılımlı ilişkilerinizi sürdürmeli, ani dürtülerle hareket etmemelisiniz.Sakin olmanız halinde, hem eksiklerinizi gözden geçirebilir hem de hangi konularda neler yapılması gerektiğini net olarak tespit edebilirsiniz.Sabah GazetesiKardeşlerle birlikte ortak kararlar almak için, uygun bir dönem. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz.Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Egolarınızın yüksek olduğu bu günlerde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Koç Burcu Günlük Yorumu (01 Şubat 2009) |