Boğa Burcu Günlük Yorumu (06 Mart 2009)
(Boğa Burcu 06 Mart 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan boğa burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Boğalar bugün, Yengeç burcunda ilerleyen Ay etkisi cuma gününe adım atmaktasınız.Ailevi değerlerinizi koruma ve kollama iç güdünüzün yüksek olduğu bugün, başkalarının fikrini önemsemeniz gerekebilir.Öncü gücünüzü bilgilenmek, eğitim, ticaret ve uzmanlık konularında yönlendirebilirsiniz.Kimileriniz, eğitim hayatınızla ilgili sınavlar, vizelerle uğraşırken bazılarınız, çalışma hayatının kendi içindeki rekabet ve sorunlarıyla mücadele edebilir. Günlük enerjinizin özünde yatan gerçek şudur. Ne şekilde olursa olsun, emek sarfedilmeden, zaman harcanmadan hiçbir güzelliğin kıymetini bilmek mümkün değildir. Ayrıca bugün özveride bulunduğunuz konularda yarın başarılı olduğunuzda çektiklerinize değdiğini görebilir, kendinizle gurur duyabilirsiniz.
Günlük enerjiniz altında,fikirlerinizi ifade ederken öncelikle içinde bulunduğunuz durumu ve şartları gözden geçirmeniz gerekebilir. Herhangi bir konuda düşünürken, endişelerden uzak olmaya çalışmanız faydalıdır. Başarısızlık korkunuzu, güven duygunuzla yenebilirsiniz. Amacınız ister öğrenim hayatınız ister ticari faaliyetleriniz isterse özel hayatınız olsun, içinizdeki inancı güçlü tutarak ilerleyiniz. Kendi kendinizin yaşam koçu olmayı başardığınızda, sıradan hiçbir şeyi kendinize yakıştırmaz, daha fazla çabalayarak, iyinin daha iyisine ulaşmaya çalışabilirsiniz.
Not : Sevgili Boğalar, Koçburcundailerleyen Venüs gezegeni bugün itibariyle geri hareketine başlamaktadır. Bu oluşumun yarattığı etkiler ve dikkat edilmesi gereken noktaları,Mart aylık yorumunuzda geniş bir şekilde bulabilirsiniz. Tekrar gözden geçirmenizi öneririm.Sabah GazetesiHedeflerinizi konusunda ısrarcı bir tutum içinde olmanız, size uzun vadede çok şey kazandırabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs geri hareketi yaptığı için, bilinçaltınızdaki duyguların sizi ısrarcı yapması size güzel bir performans kazandırabilir fakat hırslı yapınızı özgürce kullandığınız zaman başarınız daha belirgin oluyor.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Boğa Burcu Günlük Yorumu (06 Mart 2009) |