Boğa Burcu Günlük Yorumu (03 Ekim 2009)
(Boğa Burcu 03 Ekim 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan boğa burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Boğalar, Ay gezegeni saat 06:30-12:21 arasında boşlukta olacaktır. Bu zaman diliminde yaşamın maddi kazanç kaygılarından uzak durarak, hem kendiniz hem de sevdikleriniz adına güzel bir şeyler dileyebilirsiniz. Maneviyatın ön plana geldiği ve ne durumda olursanız olun, yapabileceğiniz çok şey olduğunu size hatırlatıcı boşluk etkisi aslında huzur vericidir. Ancak dünya hayatı kazanç-kayıp ikilisi üzerine kurulu olduğundan iş günlerine denk gelen boşluk zamanları bugünkü kadar rahat geçmeyebilir. Geç uyanabilme şansına sahipsenizbunu değerlendirin derim. Yok erken saatte yapılması gereken başka işleriniz varsa, o zaman hem parasal konularda hem de görüşmelerde dikkatli olmaya çalışalım.
Ayrıca etrafınızdaki insanları fırsat buldukça gözlemleyerek, size ihtiyacı olanlara yardım ederek de bu saatleri değerlendirme şansına sahipsiniz. Saat 12:21 itibariyle Koç burcunda ilerleyecek Ay gezegeni, savaşçı Mars yönetiminde olduğu için bazı konular özellikle gizli saklı olan meseleleriniz sizi tedirgin edici olabilir. Dışa karşı pek belli etmesiniz de, dürtüsel olarak tepki vermeye müsaitsinizdir. Özellikle kendinizi suçlu hissettiğiniz konularda bu tepkinin gücü ikiye katlanabilir. Benim tavsiyem sizi sakinleştiren kısa bir geziye çıkmanız, doğayla başbaşa olmanız ve enerjinizi bu şekilde boşaltmaya çalışmanızdır.
Aktif ve mutlu bir cumartesi dileğimle,Sabah GazetesiPartnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün önemli konular yerine duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak çalışma bekleyen kişilerin, size olan güvenleri hak etmek için daha çok çalışmanız gerektiğini biliyorsunuz. Unuttuğunuz konuların tekrar karşınıza çıkmasıyla yaşantınıza bir hareketlilik gelecek.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Boğa Burcu Günlük Yorumu (03 Ekim 2009) |