Başak Burcu Günlük Yorumu (09 Ekim 2007)
(Başak Burcu 09 Ekim 2007 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan başak burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Başaklar, bugünkü etkiler altında en fazla dikkatli olmasıgereken burç mensupları sizlersiniz. Bu enerjiler altında özellikle ilişkinizle alakalı konularda, yargılayıcı davranmamaya özen göstermeli, aşırı endişeli reaksiyonlar vermekten uzak durmalı, saplantılı endişeler içinde, olur olmaz şeylere kafanızı takmamalısınız. Zaten yeteri kadar zorlayıcı bir dönem geçirmektesiniz. Kendinizi herşeyden önce özgüveniniz açısından daima yüksek tutmanız gerekmekte. Sorumluluklarınızla baş edebilmek için bu olgu kesinlikle gerekiyor. Ciddi ilişkiniz ve kendi kimliğiniz arasındaki dengeyi kurabilmek için herşeyden önce,detayların her zamanki gibi farkında olmalı ama aşırı derecede abartmamaya dikkat etmelisiniz. Herhangi bir olay olduğunda, hemen ilk hareketiniz tepki göstermeye dönük olmamalı, öncelikle dinlemeli, anlamaya çalışmalısınız. İlla kusur bulmak yerine, farklılıklarınızın sizi birbirinize çekecek büyük bir güç olduğunu hatırınızdan çıkarmamalısınız. Yargılayıcı olmak yerine, şefkati ön plana almaya çalışmalı, endişe yerine, öncelikle kendinizden emin olmayı, sonra da karşınızdaki insandan emin olacak kadar geniş yüreklilikle hareket etmelisiniz. Sizler böyle düşünmeniz halinde, hem hayatın zorluklarıyla baş edebilir hem de geleceğe güvenle bakabilirsiniz.
Günlük enerjinizin bir diğer zorlu etkisi ise, gündelik iş temponuz ve ileriye yönelik hedeflerinizle alakalı konularda olacaktır. Birebir çalıştığınız insanlarla aranızda, işin gereği tartışmalar meydana gelebilir. Bu çatışmalar pasif agresif tarzda gelişebilir. Kısaca kimse ne dediğini bilmez halde, sadece bir buzlu camın ardından konuşuyor gibidir.Sabah GazetesiAyburcunuzda ilerlerken, ilişkilerinize yüklenmemeniz gerekiyor. Ortaklıklar konusunda aşırı alınganlıklar gösterebilir ve birlikte çalıştığınız kişilerden duygusal zararlar görebilirsiniz. Size darılabilecek kişilere karşı önleminizi almalı ve dostluklarınızda temkinli olmalısınız. Karşı tarafı dinleyin fakat yorum yapmayın.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Başak Burcu Günlük Yorumu (09 Ekim 2007) |